-
Sam zawór rzekomo jakieś pierdzące dźwięki wydawał i nawet były porady żeby wywalić jedną ze sprężynek żeby się go pozbyć (ale kosztem części funkcjonalności upgradu). Nie sądzę żebym mówił o innym zaworze.
No ale skoro mówisz że cisza to to najważniejsze w sumie :-).
-
Jeśli ktoś źle go zamontował i "zapomniał o oringu uszczelniającym to może i "pierdział" przez nieszczelności. Bonusik dodatkowy jest w postaci zauważalnie mniejszego spalania w jeździe miejskiej
-
Zdaje się podobno to pierdziało w tym zakresie pracy "pośredniej", kiedy nie był całkiem otwarty ani całkiem zamknięty. Może faktycznie zły montaż, a może coś ulepszyli?
Gdzie kupowałeś jeśli nie tajemnica?
No to się akurat zwróci jak mniejsze spalanie :-)
-
-
Allegro ale i tak pewnie od Kamila QVStore (ShopEFI)? Najlepiej u niego bezpośrednio - przekonany jestem że zrobi lepszą cenę niż na allegro - czasem robił akcje grupowe - zbierał chętnych i robił lepszą cenę. Warto zapytać na QVStore
-
Jego oferta na Alegro jest najtańsza. Sam zawór nieco taniej z Niemiec ale koszt transportu i finalnie już lipa.
Co ciekawe na jego QVstore nie znalazłem ich wogole w ofercie, pewnie by trzeba do niego zadzwonić.
-
i nadal bez negatywnych skutków? ;) kusi mnie, żeby spróbować (ale trochę się boję;P)
-
Skąd mają być negatywne skutki? To poprawienie fabryki, zastąpienie plastiku metalem i polepszenie czasu reakcji