ale czy z czujnikiem zużycia czy bez mogą być.jezeli z czujnikiem to gdzie go podpiąć o ile można go w moim aucie gdzies podczepić- alfa 145 ts 1.4 1998r ABS
Printable View
Ja niby miałem mieć czujnik i... nie ma. Jak kupisz z czujnikiem, to uwalisz najwyżej kabelki i tyle.
Mikoda + TRW połaczenie, które gwarantuje zadowolenie. Sam mam. Nie piszczy, nie pyli, hamuje co najmniej tak jak seria.
Kupiłem klocki z czujniekiem. Czujniki są tylko na klockach przednich. Moja Alfa ma wtyczke czujnika tylko w lewym kole, więc kabelek w prawych klockach uciąłem. Zrobiłem już na nich ok 5tyś km i nie narzekam.
a mi zaproponowano ferrodo DS 2500
hamujecie czyś takim?
Czy ktoś może polecić sprawdzonego allegrowicza, który aktualnie sprzedaje klocki TRW do mojej niuni?? Słyszałem, że jest masa podróbek, które potem mogą niemiłosiernie piszczeć.
Ja w 2.4JTD 140 koni mam Brembro(o standardowych wymiarach) + Ferodo premium i sprawują się świetnie tylko że nie jeżdżę jak Kubica, raczej przeciętnie. Kilka ostrych hamowań się zdarzyło i nie zawiodły, co do piszczenia to też nie zauważyłem jakiegoś strasznego jęku. Wszystko zależy od stylu jazdy no i od budżetu :)
check
u siebie mam mikody + ferrodo premier 10 tys zrobione i nie moge narzekac nic nie piszczy i wszystko dobrze hamuje
mikoda + premier = ok było
mikoda + trw = jest ok