Ja nie obiecuje że będę ale mam nadzieje autko do tego czasu poskładam.
Printable View
Ja nie obiecuje że będę ale mam nadzieje autko do tego czasu poskładam.
Stiopa jak tam? Kiedy się kapnąłeś że to ja cie gonie? :D
Na rondku zauważyłem charakterystyczny przód ze scudetto ;) i pozniej to juz tylko ogień z rury przód do góry :D
na rondku to bym cie objechał gdyby nie jacyś emeryci :P szkoda że tak dziurawo u nas i szkoda troche autek na takie zabawy :)
Co prawda to prawda. Z tymi emerytami i dziurami musza cos zrobic ;)
siema moze sie przejedziecie z nami 20 marca na spotkanie wloskiej motoryzacji do bydgoszczy jak bobyt my u was bylismy
wiesz co. pomyśle. tera mam na głowie job interview więc zobaczymy jak z tym wyjdzie ;)
jak tam bobry jakis spot organizujesz gorzowsko zielonogorski bo cos sprawa ucichla
oczywiście. w tym tygodniu chyba zrobie oficjalne info. musze jeszcze plakacik skończyć i potem nasrkobać coś mediom
ale na 99% będzie 15 maja. na pewno grill w ośnie, a czy wcześniej jeszce w świebodzinie spotkanie to się zastanawiam
orientuje się ktoś w jakim stanie jest droga świebodzin - sulęcin przez boryszyn i lubrze? nie bardzo chciałbym żeby konwój jechał krajową 2ką
Wszystko jest lepsze od "2-ki" w obecnym stanie, i jeszcze notoryczne korki...... Bocznymi konwój pojedzie sobie powoli i dostojnie, i widoki lepsze od białoruskich tirów.... ;)