Zadałem je odpowiedzi na post kogoś, kto bredził, że MES jest oficjalnym narzędziem Stellantisa :)
Głupot o tym, że AlfaOBD to minimalistyczne narzędzie dla dłubaczy i nie ma wielu funkcji, które mam MES to już nawet ciężko komentować.
Printable View
Dodałem, że ja ich nie znalazłem, chociaż faktycznie jakoś szczególnie nie szukałem, bo wolę to robić ekranie laptopa, niż smartfona, być może mam zbyt grube paluchy, bo "palców pianisty", nie ma na pewno :) - jakoś niespecjalnie odniosłeś się do wpisu, że zarówno Alfa OBD, jak i MES, to takie "zabawki", ale do tego już zdążyłem przywyknąć, a widząc, że masz sporą wiedzę, cieszę się, że akurat moje posty prostujesz, traktując inne, jako prostowania niewarte, bo ja na tym forum, również się uczę :)
I kolejny raz potwierdziłeś swoją hipokryzje. Nie czepiam się poprostu czytam co piszesz. I samo wychodzi. Ale najlepiej innych oceniać siebie nie widząc.
Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka
Jak cytujesz to wstawiaj całość a nie cześć tekstu.
Po co mam wstawiać cały tekst, skoro odnoszę się do konkretnego fragmentu? - zapytałeś, czy MES jest aplikacją, a ja Cię zapytałem, czym wg Ciebie jest aplikacja - co jeszcze powinieniem był zacytować?
Wczoraj zapytałem, czy mógłbyś mi przysłać udzkodzony zamek, który zastąpiłeś sprawnym, a Ty mi na to, że jesteś w Niemczech, na co ja Ci, że poczekam aż wrócisz, a Ty mi, że nie będziesz rozbierał drzwii, że żebrzę o zamek i jestem debilem - czyżbyś miał aż takie problemy z pamięcią, bo mod usunął wpisy?
Ale czego miałoby to dowodzić, bo nie za bardzo rozumiem - przedstawiłem Ci przebieg wczorajszej i dzisiejszej dyskusji, który fragment nie odpowiada prawdzie, bo ja piszę o meritum, a nie Twoich wyobrażeniach - wczorajszym tematem był zamek drzwi, a dzisiejszym MES - czego nie zrozumiałeś i co chcesz udowodnić?
Odpowiedziałem Ci ze mam na głowie inne sprawy niż to żeby po powrocie wysyłać ci ten zamek tego też nie pamiętasz? Poza tym pisałem o twojej hipokryzji a jieno zamku i mesie i co tam jeszcze wymyśliłeś znowu. Daj se juz spokój.