to podjedź bez alfki, ew moge po Ciebie podjechać jak sie nie wyrobisz z turbinka.
Printable View
to podjedź bez alfki, ew moge po Ciebie podjechać jak sie nie wyrobisz z turbinka.
mozemy sie umówic wcześniej w tychach i ekipką podjecha do rybnika :)[COLOR="Silver"]
Scoobi83 i to jest bardzo dobry pomysł:D
też tak uważam :D ale to nie zależy tylko odemnie, ludziska pisać co wy na to ?
Hej ludziska, to jak z tymi spotami? Jedziemy wszyscy do Rybnika razem, czy robimy tez spota w Tychach 17'etgo? Bo już się pogubiłem a muszę ustalić w pracy grafik odpowiednio pod weekendowe wypady :D
Pozdrowionka,
GrzesiuŻar
no myślę, że jak sie umówiliśmy już w Tychach na 17, to zrobimy to 17, żeby nie kombinowac. a co do Rybnika (który jest 18) to możemy sie umówic jak sie spotkamy w Tychach. i wtedy ewentualnie zbierzemy sie w niedziele w tychach i wszyscy, którzy będą mogli pojadą do Rybnika. pozdro!
trochę OT ale mnie w Tychach nie będzie, co do Rybnika to jestem jak najbardziej za żeby jechać razem... napiszcie którą trasą jedziecie <na zumi to wygląda tak http://www.zumi.pl/trasa.html?loc1=T...d1=&cId2=&sId2=> więc mogłabym się podpiąć gdzieś w Mikołowie :)
Ja być może pojawię się w sobotę w Tychach, ale do rybnika nie dam rady jechać bo w niedziele pracuje. :)
czyli
1) aniucha05
2) scoobi83
3) kita
4) piter_alfa
5) PiterR
6) Buszmen
7) GrzesiuŻar
8) 100pikseli
9) Kotlet (50/50 %)
ja raczej odpadam z tego spota w Tychach, wole zjawić się w Rybniku. Sorki. Ale w sumie przemyślcie czy warto wogóle robić tego spota, jak na Rybnik więcej osób chce przyjechać..
no jak uważacie, to co konkretna decyzja robimy spot w Tychach czy nie robimy - a jedziemy do Rybnika, lub możemy zrezygnować z 17 a 18 sie spotkać wcześniej i wszyscy razem śmignąć na Rybnik ?? decudujmy sie
---------- Post dodany o godzinie 21:10 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 21:08 ----------
może faktycznie lepiej bedzie zrezygnować ze spotu i w niedziele rano sie zebrać w tychach lub mysłowicach lub obojętnie gdzie ipojechać do tego rybnika ??