to może się podzielicie bo my też w tym dniu mamy wesele:)??
Printable View
to może się podzielicie bo my też w tym dniu mamy wesele:)??
Witam!
No ten 4 wrzesień popularny jest.
Ja też odprowadzam do ołtarza wtedy moją chrześnicę.
ja tez moge wpasc ;)
dobra odświeżam temat bo odliczanie już trwa proszę o listę osób którę będą mnie wspierać swoimi AR w tym wyjątkowym dniu bo chce wiedziec ile vódki czy 30 czy 230 butelek ;) tak na powaznie to w kosciele zaczynamy impreze o 12:30 w kosciele (szczególowe dane co i jak podam z mapka poźniej ... ) chce dodać ze w tym dniu odbywa sie impreza z cyklu "summer cars party http://www.forumsamochodowe.pl/dodat...party-2010.jpg wiec mozecie po zorganizowac sobie tam spota widze ze kasia i rafał w tym dniu też sie hajtaja z tego co wiem to w poźniejszych godzinach wiec nie bedzie to kolidowac
ps. licze na tą zapowiedzina delegacje z krakowa 3spiderów ;)
temat oczywiscie również na alfaclub.pl pozdrawiam i lecze na wsparcie
:lazy2:
w sumie do 4.IX jeszcze kawał czasu...wstępnie napiszę, że przybędę. a konkretnie mogę się określić bliżej tego terminu.
pozdrawiam.
wstępnie też Was możemy zaszczycić swoją obecnością xD jak mi szkoła nie wypadnie, bo jeszcze nie wiem od którego weekendu zaczynam :D bliżej daty określę się na 100% xD
Witam ;) ja rowniez pisze sie na ten wspanialy orszak :P bylo by spoko jak by ktos podal dokladna liste osob ktore beda jechac i czy ktos bedize jechal z okolic Krakowa lub Chrzanowa bo milo bylo by jechac ekipa na miejsce :P
Pozdrawiam i do zobaczenia :) bo w 99% bede a jutro juz zalatwie sobie wolne :P na ten wyjatkowy dzien.
no to miło fajnie by było ps. chyba po "nas" hajta sie kolo z bmw klubu hihih wiec można by im było pokazać :)
Marshall na nas mozesz liczyc:)
piotras obiecałeś mi smażenie gumy pod kosciołem wiec nie sprzedawaj mi tej alfiny bo na rowerze to nie dasz rady hahahah