-
szlendax mi pasuje 19 jak sie coś zmieni to dam znac może ktoś sie dołączy
---------- Post dodany o godzinie 20:26 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 19:56 ----------
marcco najpierw spróbujemy sie zorganizowac u nas a potem pomyślimy o wspólnym spocie może byc fajnie
-
ok to ja jutro bede na 19
-
alfaro dzieki za spotkanie. Miło było poznac:) Miejmy nadzieje ze nastepnym razem bedzie nas troszeczke wiecej :):):)
-
wzajemnie spróbuje nakręcic sprawe na następne spotkanie może coś z tego będzie
-
logujcie sie na nasza strone i tem zaluzcie temat spotkan w lomzy. No i zapraszamy na nasze spoty od czasu do czasu
-
słuchajcie w piatek 19.03. godzina 20 zapraszam do białegostoku na spot. Wiem ze to daleko ale napewno nie bedziecie załować. Wszystkie informacje na temat spotu na stronie www.pkar.pl
Pozdrawiam
-
Zapraszamy was na spot w Białymstoku w niedziele 28.03 godzina 16 miejsce Giełda samochodowa (lotnisko) obok ołtarza papieskiego. Jakby był problem z dojazdem to piszcie to ustalimy gdzies w centrum i potem wszyscy razem dojedziemy.
Pozdrawiam i zapraszam
-
Elo. Planujemy w lomzy zrobic jakis maly spocik w najblizszy piatek???
-
szlendaX to z tobą mijałem sie w sobote w kolnie a co do spotów to chwilowo niestety nie mam czasu
-
heheh
na poczatku niepoznalem ciebie alre widzialem zxe alfa jedzie bez wlaczonych swiATEL TO BRUGNELEM ZEBY NIEBYLO MANDACIKU ALE POTEM ZOBACZYLEM ZE TO TY:):):):)
A co do spotow to ko0ledzy z Bialego dali mi zadanie bojowe zeby zebrac ekipe w naszych strovchach:) Weslołego jajka:)P:()P)