Trix - ja do usunięcia drobnych zabrudzeń używam pianki PLAKa.
Koledzy jak udał się wam spocik ?
Printable View
Trix - ja do usunięcia drobnych zabrudzeń używam pianki PLAKa.
Koledzy jak udał się wam spocik ?
A spotkanie , myślę ze udane jak na początek ;) Kiedy następne ?
panowie nie przesyłam każdemu z obecnych w dniu wczorajszym link do strony ze zdjęciami, nie wymazywałem tablic, mam nadzieję że nikomu to nie przeszkadza
---------- Post dodany o godzinie 20:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 20:40 ----------
do czyszcenia tapicerki zwykły cif też jest skuteczny
Można było by znów jakiś spot zorganizować, aby więcej alf było ;) Zarejestrujcie się też na forum.pkar.pl . Można by kiedyś spotkać się z chłopakami z Białegostoku i okolic.
zgadzam się w białym często sie spotykają, można by ich kiedys nawiedzić, mały zwiad wysłać
Możecie w sumie podać jakieś konkretne dni, kiedy mógłby być 2 spocik. Mi to obojętne kiedy, byle nie przed 16 :)
Ja tez chetnie wpadne i postaram sie zwerbowac kolege ktory tak jak ja nie dawno zakupil 156'tke ;)
świetnie widać że nastepnym razem będzie nas więcej :)
---------- Post dodany o godzinie 08:56 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 08:49 ----------
Jęśli chodzi o II SPOT W SUWAŁKACH to :agree: napewno będzie skoro chętni są. Też napewno się pisze trzeba tworzyć tradycje naszej marki w tym mieście.:driver:
Ja proponuję tą sobotę 18-19, co Wy na to ?
osobiście to wolał bym jakis dzień w srodku tygodnia, nie koniecznie piątek, sobota, niedziela bo to dni piwne :marchmellow: