ja też potwierdzam że jakość produktów od Mariusza jest pierwsza klasa. Nie ma porównań do produktów oferowanych na allegro, które delikatnie mówiąc... rozpadają się w rękach a nie dopiero po zamontowaniu na samochodzie...
Printable View
ja też potwierdzam że jakość produktów od Mariusza jest pierwsza klasa. Nie ma porównań do produktów oferowanych na allegro, które delikatnie mówiąc... rozpadają się w rękach a nie dopiero po zamontowaniu na samochodzie...
Pięknie wygląda Twoja Alfa.
Dzięki.. Prawdę mówiąc skalę zmian wyglądu doceniłem dopiero jak kombinowałem ze zrobieniem animacji PRZED->PO.. :)
Tu jest pierwsza jaką udało mi się zrobić.. http://www.forum.fiatcoupe.pl/files/an1m_418.gif
Nie mogę się napatrzeć na Twojego Sportwagona.
Rewelacja. Takiego body kitu nie powstydziłby się nawet Novitec.
A co masz w ofercie dla Alf przed liftem? Zderzak tylny i listwy progowa mogą być te same, a przód?
Pozdrawiam.
- Rafał
Dzięki bardzo..
Powiem szczerze, że wraz z zapięciem bodykitu włączyła mi się w Alfie funkcja "lans" :D ..teraz jak jade to zazwyczaj powoli, by każdy mógł nacieszyc oko widokiem mojego kombiaka :agree: ..hehe
Tył i progi pasują do modeli przed i po lifcie.. :) ..reszta tu - www.autods.net
Ogólnie i tę przed liftem da się zrobić jak moją.. tylko sam wiesz zapewne.. maska, blotniki, swiatła, pas przedni..
Piszcie, że jest brzydko, to może zawstydzi dziudziaro :)
Szkoda, że nie produkują już 156-stki.. bo bym napisał do Alfy.. że mogę im odprzedać projekty dla jakiejs specjalnej wersji.. :)