Co nie zmienia faktu, że masz poważny problem - nie szanujesz czasu innych. A wystarczyło głupiego smsa napisać w odpowiedzi.
Printable View
szlag, zapomnialem o `Tobie zupełnie, po tej całonocnej eskapadzie padłem i obudziłem sie wieczorem. zadzwonie po 8
Potrzebny mi jest prędkościomierz od 75 3.0. Generalnie tarcza samego prędkościomierza, plus wskazówka plus mechanizm plus wiązka jaka idzie do czujnika od skrzyni.
PS nie ważna wersja ( kolor podświetlania ) byle sprawne i kompletne.
PS jeśli pod skrzynie od 3.0 podczepię licznik od powiedzmy 1.8 będzie przekłamanie czy mogę śmiało podpinać?
i kolejne pytanie czy była jakaś 75 z licznikiem wyskalowanym do 240? T.Sparki V6 i Turbo miały do 260 a pozostałe do 220 ?
Licznik do 240km/h miala alfa 75 turbo pierwszej seri.
http://www.autoscout24.nl/Details.aspx?id=216775059
Wujo dzięki za odpowiedź. Co do gratów czekam na info jak będziesz w kraju.
Wujo graty ma zmęczone.
tez sprzedam 75 cala na czesci 2.0 b
majk - prędkościomierz raczej jeśli działa to zmęczony nie będzie :)
ceemack ten twój T.Spark to jak dobrze pamiętam ta z jedną oponą z białym paskiem :) To auto jeździ? ma opłaty? Może bym sobie kupił do poślizgania się w zimie bo gtv-a będzie szkoda.
jest bez oplat i przegladu musze ja wkoncu uruchomic....... plany byly jakies na nia ale..... dlatego chce jej sie pozbyc i moze poszukac cos w lepszym stanie:)
a jaka cene za calosc proponujesz? jak sie wydostane z cyklu karetka szpital dom itd to mozemy pomyslec o obopolnie dobrym rozwiazaniu