Mijania zeby podchodzily pod niebieski to chyba ciezko, ja mam philips blue vision + i jednak swieca bardziej na bialo, spora roznica zauwazalna w porownaniu z ledami
Wysłane z mojego HTC Vision za pomocą Tapatalk
Printable View
Mijania zeby podchodzily pod niebieski to chyba ciezko, ja mam philips blue vision + i jednak swieca bardziej na bialo, spora roznica zauwazalna w porownaniu z ledami
Ja zakupiłem ze strony interlook.pl . Nie wyrzuca błędu, wszystko OK.
Miałem zamiar kupić od Auto_Zona, ale przez 3 tygodnie nie mogłem uzyskać od tego chłopa odpowiedzi na moje pytanie. Zero kontaktu (telefon, mail, gg), na nic nie odpowiada :/
Enbeka jak zamawiałeś ledy z tej aukcji: http://allegro.pl/zarowka-led-5-smd-...080675821.html
to które wziąłeś? Te zwykłe BA9S 5xSMD CANBUS czy jakieś inne wymiary trzonka w BAX9S H6W?
BAX9s wziąłem bo to są z tymi niesymetrycznymi pinami na trzonku, ba9s są równolegle, tez podejdą ale trzeba by piłować jeden bolec
Ja zamówiłem te ledy i dziś je wsadziłem. Świecą na niebiesko i mimo tego co jest napisane na aukcji wywalają błąd:/ Bez sensu, teraz muszę się wykłócać o 20 zł i oddać to w ...
Załącznik 90628
W takim razie juz sam nie wiem, ja od razu po podmiance mialem blad ale na wylaczonym silniku i co dziwne najpierw byl blad na pozycyjnych i na mijania po chwili na samych pozycyjnych nie bylo a dopiero po wlaczeniu mijania pokazywalo blad, a po odpaleniu silnika blad calkowicie ustapil
Nawet mnie nie strasz...
Zamówiłem 2 komplety bo na podwórku są 2 alfy. Mam nadzieje, że żadnego błędu nie będzie.
Dodatkowo zamówiłem do Vectry C u tego allegrowicza...
A jak zgasisz całkowicie zapłon mrugają może?
I teraz już wcale błędu nie pokazuje ani na odpalonym, ani na zgaszonym?
Wykrzyknik? nie powinna się palić dioda w postaci żarówki? U przynajmniej tak było jak się żarówka spaliła.
Chyba, że tą żarówkę na liczniku nazywasz wykrzyknikiem to wtedy się wszystko zgadza...
O tym mówimy?Załącznik 90723
- - - Updated - - -
Dobra... Wszystko jasne:) Wykrzyknik jest w środku żaróweczki... Nie zauważyłem go.
Jakby nie były z Canbusem to by mrugały... Coś musi być nie tak.
Tak chodziło mi dokładnie o tą żarówkę z wykrzyknikiem w środku:p Napiszę do sprzedawcy i opiszę mu problem, zobaczymy co odpisze.. Ale to pewnie zrobi dopiero we wtorek.