To super ceny, naprawdę. U nas po podwyżkach taką cenę mogę zaoferować, przy cenach z Allegro 750zł (pewnie już mają z nowych dostaw) to i tak jest dobra cena.
Printable View
To super ceny, naprawdę. U nas po podwyżkach taką cenę mogę zaoferować, przy cenach z Allegro 750zł (pewnie już mają z nowych dostaw) to i tak jest dobra cena.
Proxim@Ar
jestem zainteresowany tym zestawem Morel Maximo 6.2 za 350 zł napisz na priv lub gg jak sfinalizujemy transakcje ..
No to już wiecie co zagości w drzwiach . Pewnie zaś to potrwa ze 2 miesiące ale w końcu będzie skończone .
Dodaje fotke skończonego bagażnika , jakość zdjęcia bardzo kiepska jak tylko będzie jasno to wezme drugi aparat i porobie konkretne fotki wznajmy to jako zdjęcie poglądowe:]
Załącznik 44842
Pozostaje zyczyc zebyc byl zadowolony...
Qrcze - napewno starasz się wykończyć zabudowę jak najlepiej ale czy nie można jakoś pomalować tej jasnej tapicerki na czarno? Sprayem choćby. Lub odwrotnie - ciemne elementy dostosować do ory wnętrza. Tak jak jest kuje w oczy.
Wysłano z HTC Desire z użyciem Tapatalk
Najlepsza ta trepaczka :) Tak jak kolega zauważył, ta tapicera mogłaby być czarna do tego wszystkiego. Chyba, że miało tak być i Ci się podoba. Ciekawe, co te Morele zagrają? Życzę zadowolenia z Produktu :)
Myślę ze malowanie nie wchodzi w grę , muszę pomyśleć czy nie oddać tego znajomemu tapicerowi żeby obszył tym samym materiałem co reszta .i zastanowić się co zrobić z drugą stroną . może na razie zaślepkę z logiem alfa romeo lub coś podobnego co to pleców z kanapy tylnej to pikuś w godzinę będą czarne żaden problem . Najpierw jednak muszę przystosować instalacje do zasilania przodu czyli drugi komplet kabli sygnałowych , kable głośnikowe ze wzmacniacza do drzwi
(zwrotnic nie będę montował w drzwiach żeby nie musieć dodatkowych kabli ciągnąć z drzwi do słupków schowane będą pod plastikami przy nogach ) Roboty sporo a dzień krótki i nie chce się robić po ciemku
ps. Trzepaczkę wożę już 2 tygodnie żeby rodzicom oddać :D
Wszystkie ceny głośnikow i innych rzeczy tylko na PW.