mi bardziej pasuje sobota, niedziela to nie za fajny dzien i mozliwe, ze bedzie mnie glowa bolec :)
a ja wezme ze soba 166 :)
Printable View
mi bardziej pasuje sobota, niedziela to nie za fajny dzien i mozliwe, ze bedzie mnie glowa bolec :)
a ja wezme ze soba 166 :)
mi to obojetne kiedy i oktorej dopasuje sie do innych tylko w ktory weekend??
Moznaby się spotkać w miejscowości dla wszytskich w miare dogodnej. I tu na trasie stoją PŁOTY :D
Tylko nie znam tego miasta i nie wiem czy jest tam chociaz budka z oranżadą :)
sklepy sa, ale nie wiem do ktorej otwarte... w resku jak cos jest ABC a ABC zazwyczaj sa dlugo otwarte :lol: :lol: :lol:Cytat:
Napisał Majkel
w Sludwi jest klub, ponoc tam mlodziez z okolicznych miejscowosci ma dyskoteki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
budka z oranżadą to i jest :) tylko nie bardzo kojarze jakieś ciekawe miejsce do spotkania w tamtej okolicy ale jakby podłubac troszkę to może i by coś odnalazł...
dobrze że przynajmniej cos idzie w dobrym kierunko co do spotkania.... :mrgreen:
Jutro jak bede miał więcej czasu pokukam po mapie i cosik się pomysli...Oby tylko pogoda dopisała i frekfencja a bedzie git....
No ciesze sie ze sie temat ruszył !! :) ja sie oczywiście "pisze" proponuje krematorium albo tak jak wyżej kolega napisał Chociwel... no ale oczywiście się dopasuję do każdej propozycji... :)na początek myślę że jeśli będzie nas więcej niż "3" alfy to już na następne spotkanie można by było coś z torem kartingowym pomyśleć o ile to nie była by za droga impreza...
mi sie wydaje ze chociwel byl by OK a co do krematorium :shock: tam gdzie ludzi pala????? :(
spoko chociwel jest ok a niewiecie jak lotnisko w stargardzie tam można by posmigac se na 1/4 hehehe dawno nie bylem a mieli tam cos budowac czy jak ???? ale nie spieszcie si etak z tym spotem bo jeszce alfy nie wyklepalem hehehe
Dobrze by bylo zorganizować spot póki jeszcze nie jest za zimno...a jak gdzies poza Szczecin i Chociwel to byśmy może jechali grupą bo ja np. nie wiem jak dojechac na lotnisko w Stargardzie szczecińskim... :(