-
ja zamontowałem w sobotę górne wahacze delphi,
w sklepie zapłaciłem 145zł za sztukę, a w internecie
najtańsze znalazłem po 148+przesyłka
trw za drogie,qap fast itd. to lipa,więc wybrałem po między,
a i jeszcze były febi bilstein po 168zł,sprzedawca bardziej polecał delphi.
-
Ja niecały rok temu wymieniałem dwa górne wahacze na TRW i z prawego została "miazga" tak skrzypiał, że każdy ruch kierownicą to wstyd na mieście :P A przejechał ok 8tys km. Lewy jeszcze dobry. Myślałem, że to wina wpadnięcia w dziurę ale mechanik mówił, że nie. Nic zareklamowałem (tylko na podstawie paragonu), zobaczymy, może będzie zwrot kasy.
Mimo wszystko uważam, że to pech i zostanę przy TRW. Chyba, że nie przyjmą reklamacji....
-
trw ost cos kaszani strzasnie hamulce to juz szkoda slow a co do zawiechy tez nei jest juz tak fajnie, ja osobiscie wiecej teraz sprzedaje swaga i narazie braki reklamacji :)
-
Odświeżam temat bo dostałem parę wiadomości na pw w ostatnim czasie. Moje Qap-y górne jeszcze żyją i mają się całkiem dobrze. Brak luzów jedynie czasem zdarzy się im zaskrzypieć parę razy po deszczowej nocy ale po paru kilometrach przechodzi im ta przypadłość. Nic nie smarowałem nie sikałem sprajami itp.
Przejeździły ponad 10 tyś. kilometrów po paskudnych śląskich drogach tak więc myślę że za tą cenę nie jest źle.
Jak padną dam znać.
Pozdro
Dugi
-
ja przeleciałem 7 tyś na całym kompletnym zawieszeniu fast i jest wszystko ok nic nie skrzypi, jestem bardzo zadowolony za tą cene
-
Ja zrobiłem do tej pory 4000km na FASTach (cały przód) i zaczyna stukac coś z lewej strony. W piątek jadę wymieniac tył to zobaczę co to jest. Najprawdopodobniej łącznik stabilizatora którego nie dało się przykręcic i musiał zostac stary.
-
Ludzie.
Przestańcie pisać głupoty.
Przebieg zawieszenia liczy się w 10-tkach tysięcy.
Jak zrobicie 30-40kkm, to wtedy możecie się pochwalić.
Trudno, żeby co 4, czy 7 kkm rozleciał się zawias.
-
Nikt tu raczej się nie chwali. Jak widać z wpisów na forum to co niektórym pechowcom pada zawias po 7 tyś. i to nawet TRW.
Oczywiście że liczy się w dziesiątkach tyś. tylko że musisz wziąć poprawkę na nasze drogi i szajs jaki jest sprzedawany.
Pozdro
Dugi
-
Dolne wahacze Fast przebieg 6 tyś po osłonkach na sworzniu zostały tylko strzępy nie polecam.
-
Nakręciłem 15 tysi i TRW dalej jak nowe u mnie.