Kwiatku za czesto ich poprostu uzywasz:P moja rada mniej spania hee:P no ok postaram sie ogarnac ten artystyczny nie lad :P
Printable View
Kwiatku za czesto ich poprostu uzywasz:P moja rada mniej spania hee:P no ok postaram sie ogarnac ten artystyczny nie lad :P
Ha o grilu też miałem pisać bo faktycznie przydałoby się jakiego zrobić, tym bardziej że z młodym kiełbaskę wcięlibyśmy :D.
Na następnego postaram się znów kompa wziąść i obadamy jaki to dokładnie błąd bo teraz to tak na szybko było, wykasować i tyle.
Co do % to nie wiem bo musiałbym mieć ze soba kierowcę albo 4-paka "po-trasowego" wtedy inna sprawa.
Pozdro dla wszystkich i mam nadzieję że do nastepnego spota:).
no to zeby zas niebylo przestoju to dawac propozycje jakis terminow;pp
również dzięki za spota , fakt czegoś do jedzeia brakowało i pora troszke chłodna juz była. następnym razem to tak w okolicach obiadu trza coś zrobić i kiełbache usmażyć.
P.S. już wiem czemu mam z tyłu srodkowy zagłówek (po długich namysłach), jest to poprostu auto pięcio osobowe :)
ja rowniez mam 1zm teraz i niedziela odpowiada jak najbardziej ;)
lesio to duze auto masz widac haha :D
wstępnie nam pasi;)
mnie chyba przyszlym tydniu nie bedzie na spociku bo jadymy chyba do KrK z moja luba ale jak cos to zawitamy jak by sie plany zmienily :P
Czyli jak na razie termin to niedziela 07.11 o godzinie??? No chyba że nie pasi ten termin. Piotras postaraj się wpaść choćby na chwilę....