Juz czaje czym sie roznia :D dzieki za pomoc
Printable View
Juz czaje czym sie roznia :D dzieki za pomoc
Poza iloscia plyt do navi, pomiedzy G1 a G2 nie ma wiecej roznic? np grafika, dokladnosc itp? stwierdzil ktos cos w tym temacie?
Nabyłem drogą kupna cały komplet (18 CD) plus przesyłka 800PLN.
Adres sklepu www.navshop24.de
Europa -super
Polska - trochę gorzej
Pozdrawiam
Ktoś już testował mapy G2,są konkretne różnice,czy tylko mniejsza ilość płyt?.
W sprawie spolszczenia do navi bez blue&me są jakieś wieści?.
Dla zainteresowanych,w wersji map G2(RT3) różnic w grafice nie zauważyłem,jeśli chodzi o dokładność nie mam jak narazie zastrzeżeń,więcej będę miał do powiedzenia po urlopie:).
Rekalkulacja trasy działa znacznie szybciej niż w wersji G1,generalnie jeździ mi się przyjemniej z mapami G2.
Może mi ktos powiedzieć jak ustalić punkt docelowy jeśli cel podróży znajduje się w innym rejonie map.
Przykład,na płycie Eastern Europe North West mogę nawigować od Polski do Słoweni a cel podróży jest w Chorwacji.
Ustalanie trasy jest dwuetapowo?,czyli nawiguję do granic Słoweni,potem płyta z mapą Chorwacji i dopiero mogę ustalić adres końcowy?.
Czy jest jakieś wygodniejsze rozwiązanie?.
witam 'spike' odwiedzilem wojka googla i nagralem to na plytke cd-r w nero(,central &north europe) alfka plytke czyta ale jak probuje wpisac adres i ulice to pisze ze nie moze znalezc i obliczyc drogi z samochodu:confused:prosze podac blizsza lokalizacje:confused:nie wiem co sie dzieje,masz jakis pomsl na to
Napewno nagrałeś Eastern Europe North West - 2010?
ello. Takie pytanko. Chciałam śiągnąć te mapy ale pisze tam ze mapy 2010/2011 do alfy 159 są od początku 2008 roku, a moja alfa jest z połowy 2007. Co powinnam w tej sytuacji zrobić ? :)