Hehe, spokojnie z tym nakręcaniem się - zwykle gdy przychodzi do konkretów(czyli wpłaty kasy) to pierwotna lista uczestników nieco się "kurczy", co pewnie potwierdzą organizatorzy różnych imprez. ;) Będzie zlot to się będziem cieszyć :P
Printable View
Hehe, spokojnie z tym nakręcaniem się - zwykle gdy przychodzi do konkretów(czyli wpłaty kasy) to pierwotna lista uczestników nieco się "kurczy", co pewnie potwierdzą organizatorzy różnych imprez. ;) Będzie zlot to się będziem cieszyć :P
Dlatego pisałem, że pewnie ze dwa razy mniejsza się lista zrobi jak przyjdzie co do czego ;)
Ale zobaczymy... :)
I co, założyciel tematu o zlocie 33 Alfe sprzeda? Nie wytrzymasz bez 33-ki, mówię Ci:P
Ale przesiądę się do Audi :D Przecież to taki dobry samochód :D każdy sika po nogach jak usłyszy Audi, będę bosem na osiedlu :D
Taaaa... Tylko chyba nie jechali Alfą nigdy :)
P.S
Wiecie... będę miał oszczędnego diesla i pieniądze na ewentualne inne auto :D :cool:
Dobra, dobra... ja nic nie knuję :P
jak już musisz sprzedać tą swoją to pieniądze za nią schowaj do skarbonki i tuż przed zlotem kup jakąś 33 choćby tylko na czas zlotu :P oczywiście dokładaj co chwila do tej skarbonki....
tak jeszcze pociągne oftopa po takiej miłości do 33 chcesz ją sprzedac i potem kupić inny model ??
Moja miłość jest ukierunkowana ogólnie w kierunku Włoskich aut... szczególnie Alfy...
Model 33 darzę szczególnym sentymentem.
A sprzedaję ze względów praktyczno-ekonomicznych które w tej chwili są silniejsze...
Audi muszę zrobić, żeby je sprzedać...
Potem zaszaleję... choć może nie aż tak jak za pierwszym razem :)
Ale z 33 już nie zaszalejesz. To była ostatnia okazja:(
Jedna 33 odpadła nam ze zlotu ale nie zmienia to faktu, że w przyszłym roku trzeba doprowadzić do spotkania większej grupy 33:)
Spokojnie, sądzę że damy radę... ktoś sprzedaje 33 ktoś kupuje, a może do przyszłego roku jeszcze kilka 33 pojawi się na forum ???
33 są nieśmiertelne :) zawsze znajdzie się jakiś fanatyk "boxera" którego nie stać na jakieś konkretne subaru albo stare ferrari.. ostatnio w serwisie w wawie widziałem takie stare Ferrari Berlinetta Boxer ... z 12cylindrowym boxerkiem... byłem w SZOKU!! jak to zobaczyłem na żywo i do tego usłyszałem...
Serwis na ul. Arkuszowej w warszawie (jak ktoś chce, to jechać i oglądać jeśli tam jeszcze będzie, w piątek było:P) mają bardzo ciekawe samochody (oczywiście tylko włoskie.. alfa, lancia, fiat, ferrari, lamborghini...;P)
ja tam na listę się nie wpisuje co na razie, bo nie wiem jak to będzie w przyszłym roku... ;)