Działa, dziś sprawdzałem
Printable View
Działa, dziś sprawdzałem
Jest i w dziale Gulietta: http://www.alfaowner.com/Forum/alfa-...o-readout.html
w Mi też działa ale trzeba mieć wyłączone radio, u ciebie też tak działa??
W Julce nie można mieć włączonego wyświetlania informacji radiowych na wyświetlaczu między zegarami. Radio może być włączone.
Ludzie, zanim zaczniecie pisać tutaj inne "rewelacje" przeczytajcie instrukcję obsługi!!!! - tam to wszystko jest napisane.....
Tak Maćku!
Może trzeba zrobić ranking najbardziej idiotycznych postów?
U mnie po przełączeniu pokrętła po lewej stronie kierownicy zapaklają się świała z tyłu samochodu!
U Was też to działa?!
haaaaaaa.....
W Mito dokładnie to samo str 113 rysunki są ale opisu jak do takiej pozycji na wyświetlaczu nie ma
A co jeszcze potrzebne jest do napisu 30km/h - oznacza on II prędkość kosmiczną???
Ale nie to miałem na mysli pisząc o "rewelacjach", a to że jak włączona jest opcja dublowania informacji o stacjach radiowych to na wyswietlaczu nie jest to pokazywane i ktoś tu radzi żeby jeździć z wyłączonym radiem zamiast wyłączyć opcję....
Owszem, można się domyślić , że to prędkość - tylko jaka?
Studiowałem instrukcję dość dokładnie jeszcze zanim kupiłem samochód. Może mam zbyt inżynierskie wykształcenie, ale za Chiny bym się nie domyślił, że można wyświetlać w trybie A prędkość chwilową. Zwłaszcza, że na str. 21. jest opisana zmiana wskazań w trybie D, a o trybie A cisza.
Kolega wyżej pisał o wyłączeniu radia w Mito. Może tam tak trzeba...