night breakery osrama
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
night breakery osrama
Printable View
night breakery osrama
---------- Post added at 20:53 ---------- Previous post was at 20:47 ----------
night breakery osrama
Dzięki Klejek za foto... Jednak kontrast jest spory i na ten moment odpuszczam to rozwiązanie... Własnie zamówiłem zestaw żarówek H7 i W5W Philips Bluevision, bo koszt nie jest jakiś tragiczny, a przynajmniej będę miał ten sam odcień.
Dzięki za pomoc.
a możesz zrobić zdjęcie jak wygląda całość na bluevision, bo zawsze ciekaw wyłem czy naprawdę choć trochę przypominają one ksenony:) z góry dzięki
U mnie Philipsy BlueVision jako pozycyjne + fabryczne ksenony (też Philipsa) działają i wyglądają już ok. Przy standardowych żarówkach pozycyjnych różnica w temperaturze barwowej pomiędzy nimi była powiedzmy "mało estetyczna".
...
Zakupiłem w poniedziałek te LEDy, dzisiaj paczka do mnie dotarła idę do garażu żeby sprawdzić jak swiecą. Męczę się żeby wyciągnąć gniazda w których są postojówki, przy okazji urwałem te "łapki służące do przekręcania (lamy DEPO, wiec się nie dziwie o O).
Założyłem LEDy, wsadziłem je do lamy, uruchamiam światła i co? I CIEMNOŚĆ!
Ponownie wyciągam, sprawdzam oglądam, przekładam te LEDy, a one nie chcą świecić.
Czemu ja mam takiego pecha że musiałem akurat trafić na zepsute (i to dwie na raz ;/)
Witam,może głupio się zapytam,a próbowałeś je odwracać w gnieździe bo dla Led do duża różnica.
Wiem ze trzeba podłączyć LEDy odpowiednimi biegunami ;0, jednak te H6 mają niesymetryczne bolce przez co nie można ich inaczej wsadzić :)
Dzisiaj jadę na spota to zobaczę jak to wygląda w innych AR ;)