auta demo mogą byc nieźle poderżnięte....
auta demo mogą byc nieźle poderżnięte....
Co Ty opowiadasz kolego?! Jakie znowu sterowanie elektroniczne??...
a to czy konstrukcja jest nie udana czy udana, to akurat czas pokaże.
Na spadki wartości ogólny wpływ ma jakość, trwałość samochodu oraz opinia o poprzedniku. Jakość Gulietty jest poprawna, osiągi jednostek napędowych także, 147 okazała się autem skromnie mówiąc całkiem niezłym Teraz to kwestia trwałości i niezawodności najnowszej myśli technicznej FPT. Julka przed premierą przechodziła dużą liczbę testów, jeśli wystepowały by poważne problemy z którymi przez "deadline" premiery Julki Fiat by się nie uporał to prawdopodobnie mielibyśmy już przecieki inf. o akcjach serwisowych. Pozatym dlaczemu piszesz o Twinair? Te silniki są jeszcze w fazach testów, i jedynym autem które posiada na dzień dzisiejszy tę jednostke napędową o poj. 0,9 l jest Fiat 500. O problemach z tym silnikiem też pierwsze słysze. (przynajmnie z tego co mi wiadomo)
Pozd.
Oj Winiar.. wszystko wrzucasz do jednego wora ;)
Skąd u Ciebie takie radykalne sądy? Chyba trochę za szybko na takie osądy. Julka dopiero od niecałego roku na rynku. Póki co bez wezwań serwisowych.
Trochę wiary Kolego :)))
Jamrozw, ty chyba masz największy przebieg na silniku MA. Chayba na razie bez wiekszych uwag??
w tej chwili mam 27 tys no czy bez uwag miałem pewne zastrzeżenia do pracy turbo na "D" ale po zmianie softu na nowy wada znikneła muszę się zgodzić z Winiar00 że chyba włosi wypuścili silniki z nie do końca przetestowanym softem. Zresztą dał mi to do zrozumienia diagnosta jak z nim o tym rozmawiałem. Pozatym incydentem z softem moja jednostka sprawuje się idealnie.
Hmmm, czyli jednak drobne mankamenty mogą występować...
Jeśli rzeczywiście tak jest to zwracam honor koledze Winiar. Interesowałem się tematem ale jakoś nigdy nie doczytałem i nie słyszałem o tego typu wadach. Ale z drugiej strony nie można też twierdzić, że konstrukcje są nie udane.
Sorry za OT.