Jak zawalisz to nedaruje!!! ALE...
Printable View
Si, koledzy i koleżanki wuszty to kiełbaski :)
quattroporte88Cytat:
Jaki jest sens tej ankiety? Myślę, że ankieta ceny zlotu powinna wyglądać raczej tak np. 200-300, 300-400, 400-500.
Co do Wrocławia, to nie mam nic przeciwko. Fajna miejscówa, boisko, ognisko, wszystko z dala od miasta (a to plus wdg mnie). Poza tym, to nie jest organizatorów wina, że rok temu padał deszcz i niektórym zalęgły się myszy w pokoju. Przed wyjazdem zobaczę pogodę na weekend i najwyżej zabiorę 2, 3 łapki i troszkę sera, aby mieć święty spokój. No i troszkę szmat, żeby mieć czym tą wodę wytrzeć:D
Ogólnie zauważyłem, że mimo wszystko większość wypowiadających się jest zadowolona z zeszłorocznej imprezy. Bo chyba nie liczą się w tym przypadku szczury, lecz atmosfera, która była wyśmienita. A cena Wocławia nie powiem, także jest bardzo dobra.
PS: hmmm.... Bocian, tak se teroz myśla... Z czego były te wuszty?:D
Ja na pewno się piszę gdziekolwiek by miał być.
Bardzo chciałbym kielce ale trzeba oficialnie powiedzieć że w tym roku nie ma szans.
Nam userom łatwo gadac tu i tam ale skoro Piotrix,Bobryt czy Majkel mówią że nie ma szans to nie ma bo chłopaki najlepiej wiedzą ile to kosztuje kasy i nerwów i czasu.
Generalnie Wrocek super. Nawet nocleg mi pasował bo praktycznie w pokoju to nas z Quatroporte nie było :D
P.S. A ja byłem święcie przekonany że to chomiki biegały nam po pokoju.
Bociek ja sie piszę na piłke i na wuszta.
ejjj a może zorganizujemy polowanie na myszy? :D kto więcej upoluje jakaś nagroda będzie :D
I wuszt darmowy, tyle że mysi :D