-
Po pierwsze nie obrazajac vectry i wogole gm to na prawde to jest to tylko dowod na to ze niemcy byli sa i beda przekonani ze sa narodem panow od hitlera nic sie nie zmienilo . A po drogie to jak dla mnie sie tylko niemiaszki osmieszyli bo to tak jakby probowac udowadniac ze ICH TROJE WIEKSZY FENOMEN MUZYCZNY NIZ THE BEATLES i ze to oni powinni przejsc do historii a nie Beatlesi. Panowie prowadze czesto interesy miedzy innymi z niemcami i oni na prawde nie sa w stanie uwierzyc ze cokolwiek jest lepsze niz niemiecki odpowiednik.Najlepsze wino na swiecie robi kto?... Francuzi...Wlosi?...bzdura ... kazdy niemiec wie ze ... Niemcy
-
jak jezdzi vectra mamy swietnie pokazane na tym filmiku
:shock: :shock: az sie wierzyc nie chce, ze ktos mogl zrobic cos takiego :shock: :shock:
http://pl.youtube.com/watch?v=zPHNPmfTopQ
:lol: :lol: wiec jesli boss bedzie tak mily...prosilbym o usuniecie tego tematu,bo az sie wirzyc nie chce, ze Alfista mogl uwierzyc w ten pseudotest :twisted: :lol:
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-01-18, 08:16 ]
Proszę nie prowokować :wink:
-
A mnie się "wirzyć" nie chce że czytać nie umiesz, napisałem w temacie wyraźnie że osobiście w te bzdury NIE WIERZĘ. Ps. Jeżeli temat Ci sie nie podoba to nie musisz go czytać ani się udzielać a tym bardziej prosić o jego usunięcie.
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-01-18, 08:19 ]
Daniel156SW, a może by tak troszkę spokojniej, nie lubimy się denerwować :wink:
-
spoko Daniel nie wkurzaj się AlfaFAN każdemu w każdym tamacie wjeżdża na ambicje i próbuje udowodnić swoje herezje wiec ja już zdążyłem przywyknać
-
No trochę mnie poniosło :| Ale nie lubię takich komentarzy, z tego co napisał, "Alfista"
powinien być ślepo zakochany w Alfach i nie przyjmować do wiadomości ich ewentualnych braków :wink: Trzeba być obiektywnym. Pozdrawiam
-
w sumie tak , nie spotkałem się jeszcze żeby on obronił alfe zawsze twierdzi ze BMW sa super extra skoro tak forum m-power stoi dla niego otworem :mrgreen:
[ Komentarz dodany przez: AR_33: 2008-01-18, 17:08 ]
Proszę pisać na temat i nie szukać kłótni :)