1.8 benzynka, bez gazu, krajowa, kupiona z komisu przysalonowego - przebieg potwierdzony na piśmie przez ASO, środek też wygląda na tyle, a nawet mniej.
Printable View
U mnie 150 tyś km, ja bellą przejechałem dopiero 5 tyś km. Wszystko co trzeba zostało wymienione przy zakupie. Autko śmiga jak rakieta :D
Przebieg 197 000, przejechałem 45 000.
Jak dotąd remont silnika po obróceniu się panewek przy 194 000. Poza tym wymieniałem alternator i raz rolki rozrządu przedwcześnie się popsuły. Poza tym wszystko w normie.
Taki przebieg pojawił się dziś na liczniku
http://img207.imageshack.us/img207/3...cie1409.th.jpg
Dalej jeździ dobrze :)
eee tam, kręcony :P ;)
156 ts 1.6 kupiona przebieg 168 000 bez waznego przegladu przeleciala na strzal 1400km LUX-Rzeszow 0 problemow
obecnie ma 186 000 na liczniku wg.kompa ma o 10 tys mniej (wczesniejszy wlasciciel mogl smigac na wiekszych kolach czy cos )
oleju czasem sobie wezmie ale niewiele
ogolnie sprawuje sie dobrze przy duzych mrozach pali na strzal nawet jak postoi kilka dni niejezdzona
na liczniku lekko ponad 91k km, alfa kupiona z przebiegiem 74k km
olej, filtry, rozrzad i kilka razy zerowki - cale koszty alfy ;] nie liczac zachcianek i paliwa - of course
kolejny mój post...obecnie ok 214kkm, po mojej szalenczej jezdzie poszła skrzynia do wymiany, i przy okazji sprzegło, ku mojemu zdziweniu miałem jeszcze oryginał sachsa...ładnie dawało rade...normalnie zuzyte, łozysko aby było tragiczne, silnik?hm..nowy obecnie olej, motul 4100 i filtr manna, czekam aby przetestowac...z tego ci widziałem podczas odwiedzin mojej ukochanej ze cisnienie oleju sie podniosło...:p...