-
Wygląda jak fabryczny, tylko cena mało oryginalna (i nie jestem pewien, ale fabryczny ma jeszcze logo UFI). Za UFI trzeba zapłacić około 170 złotych, Purflux 190 zł, cena Manna dochodzi nawet do 220-230 zł. Z nieznanych mi przyczyn Filtron nie ma zbyt dobrej opinii w serwisach... Od pewnego czasu na Allegro można też kupić no name'y po ok. 80 zł sztuka.
Podzwoń po hurtowniach lub poszukaj w internetowych.
-
Nom dzwoniłem i w hurcie raczej taniej niż na necie się nie znajdzie. Rozumiem, że oryginały były UFI ale UFI wizualnie wygląda inaczej.
Filtron nie bardzo... nom to ładnie a już miałem brać filtrona a teraz zastanawiam się nad tym oryginałem lub UFI
-
Ja mam już drugi filtron i nie widzę powodu na co miał bym narzekać.
-
a ile dales za filtrona??Ja tez zalozylem filtrona bo nie mialem innej opcji.Poprostu zamowili mi zle filtry,a filtrona mieli na miejscu wiec mialem opcje czekac albo brac wiec zdecydowalem ze biore.Narazie jest OK
- - - Updated - - -
ja dalem tyle co za UFI na allegro czyli 160 zl wiec wolalbym UFI
-
Około 160 zł ale dokładnej ceny Ci nie podam bo brałem komplet bez kabinowego. Pamiętam że był jakieś 10zł drożej niż na allegro. zmieniałem przed wyjazdem na urlop to nie miałem czasu czekać na zamawianie z neta.
-
Gadałem z gościem:
http://allegro.pl/show_item.php?item=3584326132
Nom twierdzi, że 1000% oryginalny firmy UFI. Czy ktoś demontował oryginał chociaż wyglądał tak samo? To dlaczego UFI są po ok 160-170 zł? Miałem brać filtrona a już teraz zgłupiałem.
-
4 załącznik(i)
powinienem jeszcze mieć zdemontowany jak znajdę to na jutro wkleję fotki
Załącznik 111331Załącznik 111332Załącznik 111333Załącznik 111334
-
Dodam swoje "3" grosze, w 147 mimo wymiany filtrów paliwa ciągle przytykał się regulator ciś. paliwa. Za poradą znajomych z serwisu pomp wtryskowych zamontowałem oryginalny filtr paliwa Boscha i od tej pory(5 m-cy) autko chodzi bez problemów. Nie wiem ile kosztuje filtr tego producenta do 159, ale przy następnej wymianie na pewno zamontuję filtr tej właśnie Firmy.
-
Nie widziałem jeszcze filtra paliwa Bosch do 159.
-
Wybrałem UFI od sprawdzonego sprzedawcy bo nie ma co ryzykować - po weekendzie wymiana :)