Ostatecznie zamówiłem Rainsport 2, także jakby coś to będzie na Ciebie ;)
W testach ADAC dostały dobre noty więc mam nadzieję, że się nie zawiodę no ale to się okaże już niebawem.
Printable View
A u mnie jest taki ciekawy mix :) :
tył-175/70 r14 przód- 175/65 r 14 czyli że przód jest trochę pochylony, teoretycznie 9 mm na promieniu, dodaje to drapieżności mojej niuńce... :)
A jeżdże tylko na navigatorach świetne gumy jak za tę kasę , i nie przejmuję się wymianą zima-lato...-kryzys :)
tak przegladam ale nie znalazlem. wejdzie do 145 17' bez zadnych przerobek?? a moze ktos jezdzil lub jezdz i jakie mial oponki do tego ??
Na dobrą sprawę wejdzie nawet 18'' i takie widziałem, natomiast z 17'' jest prosto 215/40 i po sprawie aczkolwiek to (zwłaszcza w naszych warunkach) może być niezły hardcore ;).
no napewno :D ale no wlasnie 40 profil i juz bede mial problemy przy skrecie w lewo na maxa trze mi o nadkole na 15 60 oponach, ale z tym by sie cos jeszcze pokombinowalo :)
jeszcze pytanie jezeli ktos mial 17' wlozone u siebie to jakie mieliscie zawieszenie?? ja mam serie ale twarde i niskie fabryczne sprezyny co stawia moja alfe bardzo nisko a mam smaka na 17 calowki i nie wiem czy podejda mi tak. a jesli nie to kto mial 16 ??:D i jakie oponki :)
17'' - 215/40 r17
16'' - 205/45 r16
Miałem 16'' i imho to maks na jaki można sobie pozwolić jeśli jeździsz autem na co dzień.
ja dzisiaj zalozylem letnie kapcie :D pieknie sie prowadzi!!!
Mam 1.8. Dedykowane do tego modelu są gumy 195/55/15
Czy jeśli załozyłbym opony o profilu 60 będzie ocierać?