He he he może coś źle obliczasz? :D
Printable View
He he he może coś źle obliczasz? :D
Gwarantuje Ci, ze dobrze licze...
Zobaczymy jakie wyjdzie srednie spalanie jak zatankuje. Poprzednio bylo 11,6 (przewaznie jest to okolo 12-13). A tym razem wybitnie nie oszczedzam.
Z autem i tak sie musze rozstac na rzecz czegos taniego... w przyszylm roku plkanuje duza inwestycje.
Spoko, też zatankuje do pełna i zobaczymy co i jak........ale może po Serwisie :D
Zadbana, nie katowana GTV z 2.0V6 TB paliła mi po mieście (ok400tys) do 15litrów. A zdarzało się ok 12 przy mniejszych korkach.
Mowa o średnim spalaniu przy normalnej jeździe, nie wyścigach ;)
w sumie nie wiem po co gadać o spalaniu przy sportowych samochodach ten parametr nie jest za bardzo istotny chce ktoś ekonomi niech sobie wstawi lpg,
Moja GTV 2,0 V6 TB spala średnio 14 litrów a powoli nie jeżdżę :D uważam że głównie spalanie zależy od łącznika pedałów z kierownicą
14 to mi pali TS. Ale jazda 100% po mieście.
Moja przy normalnej jezdzie po miescie spala 11-12 benz 2.0 TS-ka, czasem wyprzedzic ,czasem podkrecic wyzej silnik. Na lpg da rade zejsc do 11 po meiscie podczas lansu :P w trasie 10 lpg przy normalnej jezdzie, bez zbednych szalenstw :)
Zmiesci nie zmiesci... kwestia objetosci bagaznika to pikus... bardziej zastanawia mozliwosc przelozenia jej przez otwor :)
A to mu o spalaniu Gazu mówimy ... aaaaaaaaaaaaaaaa .... no to Ja nie wiem, Ja nie mam, Ja się nie znam:cool::P