i dla młodzieży ; ale z drugiej strony widziałem 2 panów na oko ok.pięćdziesiątki ujeżdżających miciaka . Większość nabywców to jednak kobiety .
Masz te materiały promocyjne? Podziel się.
A gdzie jest opcja "Żadne" pytam się? K$%#! i przez was rozciąłem sobie palca kapslem od tymbarka!!
Jak się robi takie sondaże? Czy tylko admini mogą je robić na prośbę użytkownika forum?
Bo chcę zrobić sondaż: Który samochód jest bardziej kobiecy: Audi A8 czy Mercedes S-Klasse.
Jak zakładasz nowy temat, zjeżdżasz na sam dół i masz taką tabelkę "Dodatkowe opcje" i na dole "Dodaj ankietę". Coś takiego jak na obrazku ↓
dajesz wujciu dajesz
taki spryciarz a sam nie wykminił
Z ciekawostek oto damskie MiTo w pełnej krasie:
http://www.autoblog.com/2009/04/01/a...rai-amsterdam/
EPIC.
oj, wersja GTA. Ile ich sie sprzeda? w porównaniu do normalnych aut? Ilości nieznaczne.
Nie rozumiem, po co tak drążysz ten temat? Mito było pozycjonowane jako samochód przede wszystkim dla kobiet, tak wymyśliła firma i tak się faktycznie sprzedaje. Czemu ty chcesz zaprzeczyć? Co podważyć? Po co te linki, jak ten do GTA? co on ma udowodnić?
Daj juz spokoj chłopie. Nudzisz.
Kowalski - to pokaż mi te artykuły, gdzie to pisze, że mito jest dla kobiet. Jestem ciekawy, bo jeszcze tego nie widziałem - może i nie uwidze:) hihihi
Nic nie pokaze, nie zajmuje sie gromadzeniem artykułów.Poszperaj sam, szczególnie wypowiedzi szefów firmy przed debiutem Mito, było też wypowiedzi na ten temat od Sergio przy okazji rozmów/wywiadów.
Następnie udaj sie do dowolnego salonu AR, zawezwij kierownika i zapytaj go, kto głównie kupuje Mito. Ten sam manewr powtórz w paru innych salonach, żebyś miał pełny obraz.
Identycznie, samochodem promowanym jako auto dla kobiet, był Ford Ka, Nissan Micra, Suzuki Swift i parę innych. I te własnie modele kupowały (i kupują nadal) głównie kobiety. Przepis jest prosty: autko musi być nieduże ale wygodne, wesołe ("uśmiechnięte") albo pocieszne. Z wyglądu oczywiscie. Do tego zywe kolory, wyraziste, żeby pasowały do torebki. Dynamiczny silnik ale oszczędny w miarę, miekkie kształty.
Pozdrawiam.
Agnieszka Zwolska, menedżer produktu ds. motoryzacji www.motofakty.pl
My, kobiety, stanowimy coraz pokaźniejszą grupę klientów, na którą wielu importerów ma chrapkę. Obserwując powszechnie panujący trend, większość z nas wybiera małe auta kompaktowe, za którymi przemawia wiele plusów, poczynając od łatwości parkowania po przemieszczanie się po zakorkowanym mieście. W badaniach prym wiedzie Renault Clio, okrzyknięte przyjacielem kobiet (zdobyło ono 28 proc. głosów respondentek). Na drugim miejscu uplasował się poczciwy Peugeot 206 (16 proc.), kuszący swoją powabną linią. 6 punktów procentowych mniej otrzymał miejski Nissan Micra, a tuż za nim Toyota Yaris i Suzuki Swift. Nie ma co się zatem dziwić, że importerzy coraz częściej swoje "małe" autka dedykują kobietom.
http://www.auto-swiat.pl/1-alfa-mito...-marza-kobiety
MiTo jest urocze, w trybie Dynamic nawet podniecające, ale dla mnie warte jedynie trzy gwiazdki. Może dlatego, że nie jestem kobietą?
więcej: http://www.autogaleria.pl/migas/alfa-romeo-mito,6.html