Zgadza się, jest jedna czerwona 147 GTA, Alfa taty ;) Druga jest 156 czerwona ropucha 1.9 wujka. Tak, dokładnie, na blachach FZ i felgi 18
Printable View
Zgadza się, jest jedna czerwona 147 GTA, Alfa taty ;) Druga jest 156 czerwona ropucha 1.9 wujka. Tak, dokładnie, na blachach FZ i felgi 18
A mnie ktoś widzi w Zielonej Górze. Mało kto mi mruga.
Czerwonej 159 nie widziałem:( Ale jak zobaczę to siemka murowana:cool:
W sumie to z Żar kojarze tylko czerwoną 156 w sedanie z klubowymi ramkami, w okolicach Żagania na drodze do Korzuchowa to widziałem seryjną ciemno niebieską 146 i w samym Żaganiu srebrną 146 po lekkim tunningu również bardzo ładna ze spojlerkiem. Na drodze na Nową Sól znowu spotkałem żółtą 145 absolutnie fantastyczna nie da się niezauważyć :). Z Zielonej Góry kojarze tylko czarną 156 w kombi i srebrną 156 1.9 jtd po lifcie z którą próbowałem się ścigać od świateł do świateł hyhy. W zasadzie to te 156 jadą z reguły dosyć delikatnie znaczy dostojnie ;) 147 czy 145 prawie zawsze gonią :P A i w Żaganiu kiedyś koło drogi widziałem Alfasuda, teraz tam chyba biedronka jest i orlen.
koledzy a jak tam na Szprotawie?:) są jacyś alfaholicy oprócz mnie mieszkającego tu na wakacje i na weekendy?:D bo widziałem kilka alf głównie 156;)
ja dzisiaj bende na basenie i jak by co można sie spotkać na kawie....zapraszam
Można by pomyśleć o jakimś mały spotkaniu na pożegnanie lata lub przywitaniu jesieni.
Rumple też mają wstęp? ;)
Tylko trzeba by znaleźć szybciutko fajne miejsce no i termin.