witam, widze ze jakis ciekawy wypad sie szykuje, dawno mnie tu nie bylo, ostatnia z moja lalka same problemy, kurna normalnie klatwa jakas:) co tam planujecie?
Printable View
witam, widze ze jakis ciekawy wypad sie szykuje, dawno mnie tu nie bylo, ostatnia z moja lalka same problemy, kurna normalnie klatwa jakas:) co tam planujecie?
W sumie nic konkretnego. Spot jak spot - tyle, że przyjemnym środowisku :D
Spotykamy się pod basenem na słoku, a potem jedziemy na taras widokowy do Kleszczowa/Bełchatowa :) Chyba, że komuś nie chcę się nadrabiać 10,15 km może jechać prosto na taras :) Mówie o mieszkańcach Piotrkowa :D
Widziałem Cię wczoraj na placu Niepodległości, więc chyba wszystko działa... :)
jeździć jeździ, tył cały do wymiany, d.pa lata na boki jak nie wiem... a wcześniej robiłem przód i jeszcze oponki muszę kupić do 18" ehh...
Kto z Piotrkowa jedzie do Bełchatowa?? Może pojedziemy wszyscy razem??
Wiem z tym nie ma problemu ale myślałem że jeszcze ktoś jedzie to pojechałoby się razem. Większą ekipą. A o której planujecie wyjechać ze Słoku?? Pytam bo nie wiem czy się wyrobie. Jak coś to na góre pojade. Będziecie koło tego punktu widokowego przy wiatrakach??
Myślę, że postoimy z 30, 40 minut i pojedziemy - zobaczymy :D
Co do tarasu to myślałem bardziej o tym w Kleszczowie. Skręcasz na Kleszczów, jedziesz prosto, dojeżdżasz do ronda - na nim prosto, dojeżdżasz do kościoła, trzymasz się głównej i za kościołem masz tabliczkę informującą o tarasie :D
Ok też wiem gdzie to jest:). Tam koło szkoły trzeba pojechać. Zresztą mam numer do Ciebie to jak coś to się zdzwonimy :0. Do zobaczenia