Skraplacz kupiłem i okazało sie że nie pasuje, przez ten czas walczyłem z focusem. Klima w 155 czeka na swoja kolej :(
Printable View
Skraplacz kupiłem i okazało sie że nie pasuje, przez ten czas walczyłem z focusem. Klima w 155 czeka na swoja kolej :(
Sorry że się wklejam Ale mam pytanko ;
Jak można sprawdzić czy czujnik położenia wału jest sprawny ??
Palą się wtryski i autko nie chcę odpalić . Nie mam jak go teraz zaciągnąć na komputer bo 146 jest unieruchomiona . Z kolegą podejrzewamy żę to właśnie ten czujnik jest zje..y ale nie ma pewności a nie chciał bym wywalać 100zł na darmo jeśli okażę się że jest dobry ... POMOCY CHCĘ ODPALIĆ MOJA LALECZKĘ , ŻWAWO KRĘCI A TU D..A
sprawdż multimetrem, powinien mieć około 700ohm
---------- Post added at 15:53 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
sprawdż multimetrem, powinien mieć około 700ohm
---------- Post added at 15:58 ---------- Previous post was at 15:53 ----------
Nie no skraplacz z Polcaru kosztuje 250 a ja napisałem że zapłaciłem 350 i to jest własnie Nissen tylko nie pasowały mocowania
To nie na moje nerwy, zaprowadziłem auto do kolegi mechanika i niech on się martwi :D
Dzisjaj wyjmowali skraplacz żeby by go dokładnie pomierzyć i sprawdzić gdzie jest nieszczelność to uchwyt klaksonu przetarł aluminium w jednym miejscu a w drugim miejscu miałem zdechłego ptaka między chłodnicą a blachą belki do której przykręcony jest zderzak i wtym miejscu też dziura:D
Olej stary skraplacz bo go naprawisz, pójdą ciśnienia w układ i niedługo puści w innym miejscu. Masz dobrą chłodnicę, pytanie jak bardzo nie pasują mocowania.
Chętnie pomogę... :)