A ja sobie wczoraj wysprzątałem całe wnętrze, nie obyło się bez odkurzacza i plaka ale lubię jak jest ładnie czysto i pachnąco!
Printable View
A ja sobie wczoraj wysprzątałem całe wnętrze, nie obyło się bez odkurzacza i plaka ale lubię jak jest ładnie czysto i pachnąco!
Wymieniłem linki hamulca ręcznego żeby w zimie znowu nie było niespodzianki z zamarzniętym ręcznym no i kurka rurka uspawana jest rozpórka!
Dzisiaj mój stary akumulator ostatecznie umarł. Zamontowałem nowy BOSH S5 74ah i moja ślicznotka znowu odpala na dyg. Przy okazji wymieniłem też przepaloną postojówkę.
a ja dzis sprawdzilem cisnienie w oponach, boauto plynelo po zakretach, juz jest lepiej :)
:D a ja dzisiaj naprawialem rozrusznik :D nowy elektromoagnes 62 zl bosch, nowy mostek ze szczotkami 47 zl ::D wczoraj godzina 20:30 do odpalania alfy a tutaj zonk :/ szczotek zero :D teraz kreci jak szalony :D
a i wczoraj zatankowalem na full :P po 4,20 zl orlenu :P
Może nie tak dosłownie dla niej,ale szukam następczyni powoli mojej 156
a ja dziś... kupiłem ją, przyprowadziłem pod dom, nalałem 30 l ropy, i posikałem się ze szczęścia :D
hehe no w środku nie, ale mało brakowało ;) pochwale się, tylko czekam do soboty, bo na razie pieniążki trzeba zarabiać, olej, rozrząd, opłaty... ;)
Wykorzystałem wczorajszą piękną pogodę na mycie, woskowanie i polerowanie Ślicznotki. Teraz nie mogę do niej podejść bez okularów spawalniczych...:P