Tanie mięso psy jedzą. Znacie?
Printable View
Tanie mięso psy jedzą. Znacie?
Zakładałem do dwóch 156 najtańsze z dostępnych(nie pamiętam marki)Jedno jeździ ok roku-przebieg nie znany.Drugie trochę krócej.Żaden klient nie narzeka.Pozdrawiam Tomasz
W Alfie 2,4 jtdm 04' z lewje SNR z prawej Max Gear, po 5 tys nrazie ok, już myślałem że jest po nim ale okazało sie że się czujnik Abs odczepił i po oponie fruwało.
Nie kupujta łożysk Maxgeara . Po pierwszej wtopie i przebiegu na nich 10tkm postanowiłem iśc w zaparte z myślą ,że być może miałem pecha na wadliwy towar i zakupiłem ponownie Maxgear'a i jak w ryj strzelił 10tkm i znowu zaczyna wyć . TYLKO SKF .
na maxgerza z przodu na razie mam 30 tys przejechane
maxgear tył 20tyś i do wymiany. Teraz założyłem jakiś inny tani czeski ponoć ma 36 miesięcy gwarancji :)
po uju oszczędność
Ludziska nie kupujcie szajsu o nazwie MaxGear.
Poniżej sprężyny dedykowane do 2,4, od lewej: oryginalne 10-letnie, półtoraroczne maxgeary i nowe Kayaby.... no comment.
Załącznik 120350
Czego sie spodziewacie po jednej z najtańszych marek? Ze z dobroci serca HR sprzedaje sie za ćwierć ceny? Tanie mięso psy jedzą. A 3-krotna wymiana taniego łożyska podnosi jego cenę ponad cenę skf plus duży wqrw...