Wezmę premium do 159.
Printable View
Wezmę premium do 159.
Poprawi kto wreszcie tego "byka" w tytule?
przygotowałem kilka wersji kolorystycznych oraz zmodyfikowałem nadruk. wysłałem to do producenta, miejmy nadzieję że pójdą nam na rękę i zgodzą się na logo w takiej postaci. mam nadzieję że w tym momencie nie będzie już żadnych maruderów że dalej coś nie tak?:P myślę że nadruk na dywanikach z tyłu jest zbędny bo zwiększy to niepotrzebnie koszt a przecież dywaniki tylne i tak jakoś specjalnie nie rzucają się w oczy:) a jak wybór kolorystyczny, może być?
Mi pasuje, brałbym te czarne z czerwonymi napisami, tylko szkoda, że nie ma tam jeszcze czerwonych obwódek :(
Biorę premium czarne z szarymi napisami;). Ładne są:)..... A jeszcze pytanie, bo nie doczytalem, czy jest szansa na klipsy plastikowe do podlogi? ;) A i jeszcze, czy na fakture VAT to mozna liczyc?
mimo ze mam kremowa wykładzinę to jednak czarne z czerwonym napisem i logiem sa według mnie najfajniejsza opcja :)
to teraz niech nam to tylko firma zatwierdzi i jedziemy z dywanikami dalej:)
rozumiem, że mniej naciapane nie wchodzą w grę?
Logo na prawym dywaniku wg mnie jest zbędne, bo po pierwsze słabo będzie je widać w tej wersji, a zrobione niżej może wycierać się od butów.
jest coś takiego w ofercie za niewielką dodatkową opłata /1.5zł szt/ ale mówiąc szczerze to nie wiem jak się coś takiego montuje? na klej? bo tam jest napisane że jeden taki stoper składa się z dolnej i górnej części więc montaż tego jest już chyba we własnym zakresie tak żeby idealnie wszystko dopasować. jak zaakceptują nam wzór i ruszymy z oficjalnymi zapisami to myślę że do każdego kompletu dywaników dorzucimy po 2 takie stopery, przynajmniej po jednym na każdy dywanik z przodu. ja w sumie u siebie też takie coś mam ale tylko właśnie na dywanikach z przodu, po jednym na każdy i trzyma się bardzo dobrze:)
---------- Post added at 17:31 ---------- Previous post was at 17:28 ----------
słabo będzie widoczne? mi się właśnie wydaje że to jest miejsce gdzie dywanik się już profiluje w łuk do góry i ktoś kto będzie siedział na fotelu pasażera to będzie je widział bardzo dobrze? ewentualnie mogę je zsunąć trochę w dół.
U mnie są po dwa, na każdym (przód i tył) także bym poprosił z kompletem tych stoperów (oczywiście za dopłatą jak będzie trzeba), bo faktycznie zdecydowanie lepiej się trzymają i nie przesuwają. Ale to pewnie bedziemy ustalać, już jak się wszystko wyklaruje. Mam nadzieję, że szybko się uda:), oby jeszcze przed jesienią ;)