-
Zarobiony byłem... i pracowałem w Częstochowie, a że mi się nie chciało dojeżdżać to sobie wynająłem mieszkanie tam... Ale teraz "przygoda" z Cz-wą skończona i już jestem na miejscu.
Teraz tylko muszę więcej czasu belli poświęcić, żeby wróciła do dawnej formy bo ją troszkę zajeździłem :/
-
aaa no to wszystko jasne mam nadzieję że gdzieś uda się trafić na spocie i pogadać :)
-
Gdyby coś, to ja również codziennie w tg jestem. alfa stoi blisko dworca.
-
Witam witam, Osada Jana uzbrojona w 156tkę ! Chętnie się skumam z kimś ogarnietym, bo dopiero rozpoczynam moją przygodę z Alfą. Druga sprawa jeśli ktoś zna mechanika dobrego i taniego z okolic albo sam potrafi coś pokombinować to proszę o jakiś namiar lub kontakt ;)
-
George11 z Piekar
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)
-
Czytałem, że myśleliście nad jakimś spotem? Doszło do skutku czy jest jeszcze szansa by coś zorganizować ?
-
Jestem za. Najlepiej podłączyć się do jakiegoś większego spota. Pojechać w grupie z TG.
Wysłane z mojego iPhone
-
Może lepiej zrobić na początek coś na "własnym podwórku", zobaczyć ile osób się skoncentruje, a potem w świat :)
-
Od wiosny zaczną sie pewnie comiesięczne spoty z grillem w Piekarach na kopcu wyzwolenia;)
Wydrapane kluczem na masce Twojej Alfy ;)
-
Za oknem cały czas wiosna :D