Narazie pogoda jest SUPERRR :D Oby dalej tak bylo, dzis jade auto do klepania oddac mam nadzieje ze na niedziele bedzie
Printable View
Narazie pogoda jest SUPERRR :D Oby dalej tak bylo, dzis jade auto do klepania oddac mam nadzieje ze na niedziele bedzie
no to można tak zrobić jak kolega mówi :) spotkać się w krakowie a potem do ojcowa na grylla , "Adam umyj auto bo jak dziś je zobaczyłem to tragedia , moje nie lepsze :P ale przed zlotem umyje"
Ja też mam w sobote 30 urodziny znajomego w Gliwicach, ale jeśli tylko będzie pogoda zjawie się choćby na jedną godzinkeCytat:
Napisał robak#21
A ja do cholery znowu odpadam. :( Wracam do domu w ten weekend, a zapowiada się tak czadowo. :( Może coś ulegnie zmianie i nie będę musiał jednak wracac...
A u mnie kicha, dzisiaj padła mi turbina, jestem wk.......ony! :evil: , nie wiem kiedy wyjadę, a tak fajnie się zapowiada. Może następnym razem?...
jak chcesz to mogę po Ciebie podjechać i Cię zabiorę :)Cytat:
Napisał bizon2007
widzę że dużo ludzi :) a więc ja biore tego grilla i może jak ktoś ma "kieszonkowego" grilla :) to niech też weźmie bo mój jest mały wątpie że na tyle osób styknie
Bizon kurde... myslalem ze sobie Maserati oblukam :(
A tak z innej beczki, czy ktoś z Was wybiera się na spota ze swoją drugą połówką i nie o flaszkę mi chodzi :wink: , bo jak przyjadę (a raczej będę) to będę z kobietką i zastanawiam się czy będzie miała z kim się ze mnie ponabijać :wink:.
Aparat wezmę, a grilla niestety nie posiadam.
ja chyba bede z druga połówka:)