-
może odkopuje temat ale jak widze nie zakonczony temat....Zamiast kata - strumienica ( na allegro ) ok 120pln i tylny tłumik zamienic na sport przelot ok 200pln i uzyskamy lekki basik. Na donośny bass musielibysmy chyba liczyc jakby odkrecic wydech przy samym bloku:) . Jak będziecie majsterkowac przy Belli z wydechem to zobaczcie jak ładnie brzmi jak się całkowicie odkręci tylny tłumik. Już się zastanawiałem czy nie wstawić samej rury z koncówką bo basik był przemiły:)
-
Moze w R5 tak jest, w 1.9 raczej bedzie inny efekt. To raz. Dwa: strumienica w TD to bezsens.
-
proponuje nie wkladac nic zamiast kata, pusta rurka najlepsza :) w 166 2.4 mam tylko koncowy serie przed nim na komankach maly przelotowy i przymi autko bardzo przyjemnie. Delikatny gang na wolnych, b.ladnie "sapie", jak sie go wkreci to wydobywa sie z niego ladny pomruk z syczeniem geometrii turbiny, ze ludzie sie pytaja co to za motor pod mska siedzi :) jak mowie ze diesel to szczeki opadaja :D
-
1 załącznik(i)
Hej. Zapodajcie ktoś efekt bez końcowego tłumika, proszę:) Ja póki co mam ori + dwie nakładki:
Załącznik 185396