Ja dziekuje za rozmowe i ciekawe informacje :) od dzis mam nowego idola! bez urazy oczywiscie! czuje sie wkoncu doinformowany w pelni! wiecej sie juz nie udziele bo jeszcze palne jakas glupote jak zwykle :)
Printable View
Ja dziekuje za rozmowe i ciekawe informacje :) od dzis mam nowego idola! bez urazy oczywiscie! czuje sie wkoncu doinformowany w pelni! wiecej sie juz nie udziele bo jeszcze palne jakas glupote jak zwykle :)
Nadal udowadniasz swoimi postami jak bardzo ograniczony jesteś i jak bardzo nie rozumiesz tego co do Ciebie piszemy.
W sumie to nie mam najmniejszej ochoty z Tobą dyskutować bo ta dyskusja jest na poziomie zerowym, więc wybacz ale chyba nie będę się wysilał.
Poza tym ze wsi nie jestem ale bynajmniej nie uważam, że ktoś kto mieszka na wsi jest godny pogardy, a "wiochą" nazywam stan umysłu czy pewien wzorzec zachowań.
Średnio mnie także obchodzi czy masz kolegów w moskwie, rybniku czy w buenos aires, cały ten wątek jest mocno śmieszny. Chcesz coś udowodnić - udowodnij na żywo, osiągami lub tymi "śmiesznymi wykresami". W internecie każdy jest mocny.