Że oryginalny, to wcale nie znaczy od razu, że dobrze wygląda...
Printable View
Że oryginalny, to wcale nie znaczy od razu, że dobrze wygląda...
Co do oklejenia... Na pewno jestem na NIE, jeśli chodzi o plastiki wokół halogenów - to trochę lipa ...
Natomiast jeśli chodzi o lusterka... Ja u siebie czegoś takiego bym na pewno nie zrobił... Ale... Mega tragedii nie ma... Trafiały się o wiele gorsze rzeczy. Może na żywo to wygląda ciekawie - przydałoby się jakieś zdjęcie z ujętym całym samochodem. ;)
Co do spoilera to wg mnie jest najbardziej kiczowata rzecz w Alfach 156... Boże, jak to widzę w niektórych wersjach to mi wstyd, że posiadacze AR mogą z tym śmigać... I jak ktoś słusznie napisał - co ma do rzeczy fakt, że jest to jakaś edycja SuperMegaHiperwłoskiecacko.
dlaczego robicie OT? naklejka a spoiler to 2 rozne sprawy..
W sumie tak jak Baruś...te przy halogenach jak dla mnie nie nadają się...a te na lusterkach...no zawsze to jakieś urozmaicenie...no ale u siebie bym czegoś takiego nie zrobił...lusterka może ewentualnie bym pomalował "na włosko" tak jak kolega (sorry zapomniałem nicku) który miał tak pomalowane w swojej 147 na zlocie w Ustroniu :)
Kolega Socik :)
SocikZero4:D
siema Kuba. Jak zajadę do rodziców do Radomska to z kilometra Cię wypatrzę... hehe