Coś się czepił?że lamentuje :| stwierdzam fakty i opisuje swoją sytuację wielu osobom się przyda.
Poza tym nie chcesz to nie interesuj się i nie pisz za wszystkich z góry że "nie interesuje",właśnie może interesuje wiele osób a ty pisz za siebie,tym samym nie robie OT piszę w temacie zatem co jest nie na miejscu?Nie wypowiadaj się jak nie chcesz i tyle a nie jakieś trolowanie...
---------- Post added at 22:52 ---------- Previous post was at 22:40 ----------
velpol nie piszczą też się tego obawiałem i hamują też dobrze poza tym nie jest to produkt lin liang tylko jednak Bosh,wiem że są wyższe marki ale utrafiłem i nie przepłacam jak nie trzeba.Poza tym nie katuje auta nie szukam klocków z najwyższej półki, a ja widzisz wręcz przeciwnie szukałem jak najbliżej siebie by właśnie nie robić wyjazdów.Sam zrobiłem 2 wyjazdy z czego pierwszy to raczej wiedziałem że będzie padaczka ale było bliziutko zatem mała strata stała alfa za wiem smieszne pieniądze cos 4500zł chyba ale na miejscu się okazało że warta może z 2000zł dla mnie.Cała jakaś porysowana , "siedząca",pędzlem jakies zaprawki no CRAP :D.Nawet gościa nie wołaliśmy tylko obejrzałem na parkingu 5 min i odjazd.Drugi wyjazd to już były zakupy:D Poza tym siorka mi oglądała jeszcze 2 fury bo miała blisko też.