Ja mam pytanie z innej beczki. Skąd wytrzasnąć te progi? Ciężko znaleźć używki, a istnieją może jakieś zamienniki? Nie mam zamiaru robić z mojego auta wersji ti ale progi to fajny dodatek ;)
Printable View
Ja mam pytanie z innej beczki. Skąd wytrzasnąć te progi? Ciężko znaleźć używki, a istnieją może jakieś zamienniki? Nie mam zamiaru robić z mojego auta wersji ti ale progi to fajny dodatek ;)
Ja kupiłem akurat pod kolor 651 u Sebastiana ze Skawiny okolice Krakowa. Ma co trochę jakąś Ti i ma jeszcze dużo fantów od Ti.
Ja też miałem dylemat jak je zamontować ale alces mi podpowiedział że w miejscach gdzie powinno się wiercic otwory dał klej do szyb a od góry na taśme 3M. I tak własnie zamontowałem.
A jak od spodu ze śrubami? Z kad wziąłeś te kostki montażowe nigdzie nie widzę ich są z dystansami.
Naprawdę?? Z kad?
Mam kawałek tej spinki, coś takiego pilnie kupię.
Ale to dalej wymaga wiercenia od spodu
Witaj
Potrzebujesz więc 6 sztuk tego:
KOSTKA MOCUJĄCA
46429506
koszt jednej ok. 7-10zł za szt. w ASO
oraz śrub:
ŚRUBA Z PODKŁADKĄ
15820404
Jak nie masz pod ręką ASO FIAT to odezwij się na priv lub mrozek_s@interia.pl coś polecę
Pozdrawiam
Kolego Slawek986 jesteś wielki!!. Oto chodziło w poniedziałek pojadę do ASO Ganinex Katowice zapytam. A jak nie to się odezwę. Dzięki za pomoc.
Byłem pod autem zobaczyć czy są w progu miejsca na te kostki montażowe i nie ma są tylko gumowe zaślepki i to nie w tym miejscu gdzie pownno być miejsce na tą kostkę montażowa nakładki. Co teraz zrobić? Zakładał ktoś te nakładki?