-
dziś zrobiłem małą operację, gra zadowalająco naprawde, a u siebie blaszki nie wyginałem tylko wkrętakiem wsunąłem ten plastik taki co go ewentualna kaseta przesuwa i oszukał się ics - złapał niewidoczną kasetę i jest ok. :)
polecam również. dzięki za manual.
-
Musze się wziąć za te robotę,mam tylko pytanie, gdzie poprowadziliście ten kabelek? Rozumiem że z jednej strony jest on przylutowany w to miejsce pokazane na fotce,ale jak go poprowadziliście żeby był i poręczny i schludnie wyglądał?!
-
Ja tak samo srubokretem wepchnalem ta blaszke. A kabel wyprowadzilem tunelem srodkowym do popielniczki. Tym czasowo, bo pozniej zabuduje gniazdko kolo recznego.
-
W popielniczce,nie bardzo rozumiem... Przydała by się jakaś fotka?! :)
-
Leje na dworze :D
Wyciagnalem wklad (nie pale) i tamtedy wyprowadzilem wtyczke mini jack. Zawsze moge ja zwinac i zamknac popielniczke. Praktycznie.
-
Teraz kapuje! Połapałem się!!! :)
-
Rozumie że słychać buczenie spowodowane pracą silniczka napędzającego kasetę. Mam taką myśl- żeby odłączyć ten silniczek. Jeżeli tak to który bo są dwa?
-
to jest praktycznie nie zauważalne tylko na wyciszonym radiu to słychać
-
Nie odłączać silniczka! ja próbowałem. Dobrze, że znajomy od którego kupiłem Alfę miał uszkodzonego ICS bo musiałem przełożyć mechanizm kaseciaka. Jak nie dostaje sygnału od silniczka, nie działa nic.
-
hehheheh o proszę, kto by pomyślał. To niezła mina. Dobrze że napisałeś :D oszczędzi to rozczarowania niektórym :D