rozumiem :D druga polowka tez musi wyrazic zdanie na ten temat :) ok wielki szacun dla Ciebie heh wiem jak to jest bo mam podobnie :)
Printable View
rozumiem :D druga polowka tez musi wyrazic zdanie na ten temat :) ok wielki szacun dla Ciebie heh wiem jak to jest bo mam podobnie :)
Dobra to Gostyń, Młody 25 ty musisz zdecydować gdzie i kiedy skoro to twoje miasto :P Mają tam parking przy tym Klasztorze? Kiedyś tam byłem ale nie pozwolili wejść do podziemi :(
Pisać w temacie kto się jeszcze zjawi
Aha kolego chcialbys kolo klasztoru to ok :) tez super miejsce i maja wielki parking:) a do podziemi mozna wchodzic juz :)( fajnie jest) w podziemiach - juz bylem kilka razy i jest co podziwiac. To teraz pomysle nad terminem i dam znac :D
witam witam od niedawna jestem posiadaczem alfy 156. mieszkam 7 km od gostynia. nie żałuje wyboru marki choć nie ukrywam że trochę czasu potrzebowałem by polubić tę sylwetkę. pozdrawiam
No koledzy to postaram się być :) tylko teraz zależy od terminu
A to gratuluje niech ci dobrze służy :35:
kolego rowniez gratuluje wyboru i oby jak najlepiej sluzyla i byla wierna :):):)
---------- Post added at 18:47 ---------- Previous post was at 18:45 ----------
Powitac kolege z Ostrowa:) przeslij kilka fotek swej Alfetty to jak beed widzial na naszych drogach to mrugne dlugimi na przywitanie ( to taki stary zwyczaj witania alfaholikow)
---------- Post added at 20:13 ---------- Previous post was at 18:47 ----------
Koledzy jesli chodzi o spot w Gostyniu to moze na poczatku grudnia?? W ktorys weekend np sobota?? Moze byc kolo klasztoru tak jak kolega Crokus zaproponowal:) fajne miejsce i mozna porobic mile fotki :) a moze nawet sie uda zwiedzic podziemia. A Spocik moze wygladac nastepujaco: spotkanie kolo klasztoru poogladanie swoich Belli moze popstrykanie jakis milych fotek a nastepnie przejazd na rynek do jakiegos baru albo knajpki na cos cieplego moze do zjedzenia i do napicia sie jesli ktos zglodnieje ( oczywiscie jesli codzi o jakis bar czy knajpke to finansowo we wlasnym zakresie) Jesli sa chetni to napiszcie kto i ile osob to wtedy ustalimy teramin tak zeby kazdemu pasowalo bo czym wiecej tym lepiej:) Co wy na to?? Jesli ktos ma inne opcje i wizje to napiszcie tez :) wspolnie zorganizujemy jakis spocik tak zeby odpowiadalo kazdemu:D
Witaj Młody 25 kłania się Borek Wlkp:)
Co do spotkania to my bardzo chętnie
pozdrawiam Karolina
Ooo Powitac Borek Wlkp :) no to super ze jestescie chetni na spocik:) To ja podam dokladny termin na poczatku przyszlego tyg ok??? poniewaz mam awarie z moja Alfetta i musze najpierw naprawic lozysko oporowe i jak zdaze to napewno podam date juz pewna ok?. Ale poczatkowy termin to moze 3 lub 10 grudzien co wy na to ?? to jest sobota.