Dziaru, liczba odpowiedzialna za "jakość" oleju w wyższych temp to ta druga czyli teoretycznie 5W40, 10W40 i 15W40 zachowają się tak samo, jak chcesz coś dobrego na wysokie temp to lej 10W60.
Dziaru, liczba odpowiedzialna za "jakość" oleju w wyższych temp to ta druga czyli teoretycznie 5W40, 10W40 i 15W40 zachowają się tak samo, jak chcesz coś dobrego na wysokie temp to lej 10W60.
tfu, chodziło mi o 10w60... :) Tak samo się walnąłem jak rozmawiałem z Dziarem w garażu :DCytat:
2.nie 5W40 i nie żadne 15W40 jak ktoś wcześniej doradził, tylko dobry olej 10W40 lub 10W60(lepszy do ostrzejszej jazdy), np. Valvoline, Agip, Motul...
Tak kontrolnie,bo Alfę już większość widziała.95r.kupiona 3 lata temu.Załącznik 38666Załącznik 38667Załącznik 38668
moim zdaniem w czarnym kolorze wygląda najładniej...:)szkoda że ja nie mam czarnego...:(
Hmmm to za przeproszeniem - nie znasz się ;P
Czerwień i jest Boska :)
dziaru ty masz czerwień i czerń...:)ci to jest dobrze...ale każdy ma swoje upodobania i mi bardziej podchodzi czarna...:)jeszcze z białymi felgami...bosko...:)ale czarna z czarnymi felgami też wygląda przyzwoicie...:)
Powiem CI że , wczoraj załozyłem do czerwonej , zimówki na stalkach ( skorodowanych) ale powiem Ci ze elegancko wygląda:P
Zresztą 155 , ładnie jest we wszystkim , byle nie była poniszczona :P
Ale Alfa w czerwieni oj ma coś w sobie :)
a ja mam swoja na aluskach na których mam zimówki...:)wyglada niczego sobie...:)myślałem że bedzie gorzej...:)W przyszłym tygodniu postaram się wrzucić zdjęcia...:)sami ocenicie....:D