A Anula będzie ?
Ja będę pochwalę się zupełnie nowiutkim zawieszeniem :D chyab letnie lacie wrzuceę :D
Printable View
A Anula będzie ?
Ja będę pochwalę się zupełnie nowiutkim zawieszeniem :D chyab letnie lacie wrzuceę :D
13-14 tak jak ostatnio :)
Chyba ze chcecie, później albo wcześniej :)
My jeżeli dojedziemy to dopiero po 15
my jak coś to po 14 dopiero...
wciepuja co by nie szukac co i kej
TERMIN JUZ USTALONY, SPOCIK ODBEDZIE SIE 18.12.2011,
MIEJSCÓWKA-http://www.forum.alfaholicy.org/malopolska_gorny_slask/61222-nowe_miejsce_do_grillowania.html
GODZINA 13-14.00 NIE JEST TO SZTYWNY TERMIN, SIEDZIEC BEDZIEMY ILE KTO WYTRZYMA... HE HYE HE HE
MILE WIDZIANY WEGIEL DRZEWNY, LUB BRYKIET, TACKI I SZTUCCE W WLASNYM ZAKRESIE, DYZURNE JUZ SIE SKONCZYŁY
ŁOBLYCCIE SIE CIEPŁE UNTERHOUSE, SPODNIOKI, I WINTERSCHUŁY, WCIEPCIE SIE JAKO JAKLA ABO MANTEL.
pzd
jako lista obecności robimy czy niy?
co wy z ta lista, wto bydzie to bydzie, wto nie mo czasu lub ochoty ogladac naszych zezyroków to przijedzie kei indzi...
pzd.
Ostatnio ograniczony dostęp do neta, ale muszę to napisać...:
A ja mogę przyjechać?? proszę.... tylko ostrzegam że moja Alfa jest najsłabsza, jeżdżę na "gnojówce", jestem jeden z najmłodszych(prawie dziecko) ....a opony na przód i tył mam takie same(bieżnik)...
:D wpadnę w przerwie na uczelni na godzinkę,dwie ;)
Kamil jak ja wpadnę a na 90% się zjawie to moja Alfa będzie słabsza, też jeżdżę na gnojówce i też jestem z tych młodszych:P aha opony mam inne:P
P.S do niedzieli:)