oooo... Cinek :) Też się zacząłem o Ciebie martwić :P:P
Printable View
oooo... Cinek :) Też się zacząłem o Ciebie martwić :P:P
Gretek ale piwko nie ma żadnego wpływu na pracę silnika, więc spoko ;)
Wonski też się pojawisz ??
chłopaki ja odpadam jutro mam gości ze Śląska jednak przyjadą więc niestety nie dam rady;/
To czy w tym temacie sa jakies konkrety?? Bo my sie juz pogubilismy. To bedzie zlot "chlanie", czy zlot "gokarting" czy co?? I godzina jakas konkretna ??
jest ustalone że to będzie 18 na malcie spotkanie, potem lans na miasto i do jakiejś knajpki bo cholernie wieje tylko czekamy na jakąś propozycje lokalu
Ja walczę z moją szefową, aby wcześniej wyjść z pracy i dojechać do Was. Aha na malcie rozumiem przy jeziorku od strony baraniaka czy warszawska/krańcowa ??
Miron z knajpą miałeś działać
Panowie, to podajcie czy spotykamy się w centrum handlowym Malta czy gdzie indziej. Fajnie by było jakby ktoś rzucił numerem telefonu w razie W. Ja postaram się być na 80%.
---------- Post added at 16:30 ---------- Previous post was at 12:43 ----------
Panowie z racji że czas nagli a ja nie wiem gdzie dokładnie się umawiamy zostawiam swój nr 793 44 34 54. Proszę o jakiegoś smsa z dokładnym miejscem spota, gdyż ja już wyjeżdżam żeby zdążyć na 18. Jakby co kieruję się do Centrum Handlowego Malta, w razie czego dajcie proszę znać gdzie dokładnie się spotykamy.
Pozdr.
jakby co zadzwonie do ciebie ;) zbiorka chyba w centrum malta na parkingu pietro 5 lub 6