-
Cztery i nie idealnego :) Bardo dobrego. Po prostu całego i bez widocznych wad (ukrytych przecież nie będzie widać, albo jakichś małych rys itp.).
Jak nie zapomnę to jutro wrzucę (lub podeślę Ci na PW) fotkę obecnego to zobaczysz dlaczego chcę wymienić :P
-
W razie halogenów pisz, mam zwykłe i żółte na handel;)
-
To już wiem z PW od Ciebie ;)
-
Troszeczkę nie na temat, ale bez sensu zakładać osobny topic - na tylnych fotelach, po odpięciu rzepu podłokietnika znalazłem otwór, w który pasuje klucz od zapłonu, zamków etc. Miałem nadzieję, że dzięki temu rozłożę fotele, ale nie udało się. Do czego to służy?
-
Dziura na narty, w 155 fotele się nie składają.
-
Wiem, że sama "dziura" jest na narty, ale dlaczego jest tam także otwór na kluczyk, który dodatkowo ładnie pasuje? ;) Jakiś schowek?
-
Po przekręceniu kluczyka w tylnej kanapie wyłącza się ogranicznik prędkości ;)
Kurde aż sprawdzę czy u siebie też mam taką tajemniczą stacyjkę :D
-
Chyba to u mnie do czegoś służyło, ale już nie działa. Zauważyłem, że jak przekręcam (da się tylko w prawo, od 90 stopni) to coś się podnosi z tyłu, takie małe, jakby miało zamknąć lub popchnąć coś. Ale trafia w nicość :P
Dziś robiłem czyszczenie wtrysków paliwa (formuła STP, połówka na około 15l PB95). Ale niestety nie dało to oczekiwanego rezultatu - na benzynie nadal pracuje nierówno. Na gazie jest ok, więc prawdopodobnie wina leży po stronie pompki paliwa, którą obecnie (prowizorycznie) włączam ręcznie "pstryczkiem", bo elektromechanik musi poświęcić na moją 155 cały dzień, aby mi to naprawić (grubsza sprawa).
-
Może ten zamek to od jakiegoś fotelika dla dzieci? Zadzwoń do ASO i się zapytaj :)
A co do czyszczenia wtrysków to chyba musisz z tym siówaksem trochę pojeździć a nie tak od razu. Pewnie ze dwa zbiorniki.
-
Cała butelka ma starczyć na 40-50 litrów. A, że mi się pompka paliwa wyłącza w momencie, gdy załącza się wentylator chłodnicy... Nie pojeżdżę ;)