Też myślę jak kolega wyżej. 156 przed FL i 166 przed FL są ładniejsze niż te po FL. Ale to kwestia gustu. Każdemu podoba się co innego. Proxim na jaki kolor malujesz autko??
Printable View
Też myślę jak kolega wyżej. 156 przed FL i 166 przed FL są ładniejsze niż te po FL. Ale to kwestia gustu. Każdemu podoba się co innego. Proxim na jaki kolor malujesz autko??
Nie maluję, kolor zostaje taki sam-boreale verde :D
obklejasz tym samym kolorem ?
Nie- napisałem przecież, że oklejanie jednak sobie daruję. W tej cenie to polakieruję elementy z poliftowej
Robisz juz cos czy w prace w miejscu stoja ?
Czekam na części od Kasymira :D
czyli juz wszystko masz zamowione, pytam bo interesuja mnie koszty tej imprezki. Kto wie moze bede zaraz po Tobie ;)
Witam.
Ja się zastanawiam nad takim zabiegiem w 156. Po wstępnych oględzinach wydaję mi się że w 156 błotniki przed liftem mogły by zostać. Trzeba by dokupić maskę, zderzak z grillem no i belkę przednią. Choć przede wszystkim zastanawiam się czy to ma w ogóle sens i czy nie kupić sobie wersji poliftowej :), i takim sposobem byłbym Alfaholikiem jak nic :)
Ja jednak rezygnuję z pomysłu- dziewczynie się nie podoba ten nowy przód :/ :( Ale ja już mam w malowaniu zderzak GTA od Mariusza :D
Może nie 156 ale zobaczcie sami, że można dopasować :)
http://allegro.pl/alfa-147-diesel-11...107768308.html\
DF