Mi sobota nie pasuje niestety, tylko niedziela.
Printable View
Mi sobota nie pasuje niestety, tylko niedziela.
Ok, może być niedziela. tylko czy jest jeszcze ktoś chętny?
Ja jestem chętny. Sobota na 16 lub niedzielę na 14:)
chetnie sie dolacze
Ja w niedzielę do 14 jestem we Wrocku, także jakaś godzinka i jestem w domu, to może koło 16-17? Parking koło basenu w Ostrzeszowie by pasował, bo miejsca dużo i byśmy chyba nikomu nie przeszkadzali.
No to jak panowie godzina 16 w niedziele ? Jak ktoś jest zarejestrowany na alfaclub to tez można poinformować kolegów ;)
Mi jak najbardziej odpowiada data i godzina. Zaraz napiszę jeszcze na fb alfaholików i alfaclubie.
Raku, to co wyjeżdżamy razem z Kępna? 15.30 start z BP?
No i co z resztą chłopaków która była na ostatnim spotkaniu? Jordann usprawiedliwiony, bo z tego co wiem, to sprzedał swoją 166.
Jeśli ma ktoś jakiś kontakt to dajcie im znac.
Acha i jeszcze jedna sprawa. Co by nie stac za długo na tym parkingu i nie marznąc można by później podjechac na jakąś kawke?
Ja kompletnie nie znam Ostrzeszowa, więc mam nadzieję że Wy się wykażecie w tej kwestii.
Noooo niestety ja nie mam czym, ale mogę polecić np parking ul. Leśna 51 przy Intermarche to jest przy trasie 11 więc i Ostrów i okolice by mieli prostą drogę i Kępno bo sklep przy trasie jest, tam jest duży parking i kręci się ludzi albo jeszcze parking przy ul. Kaliskiej jest tylko on jest troszkę mniejszy, ale przy centrum więc i ludzie są i jakaś kawa jest :) Mam nadzieję, że na następnym będę :P Aaa jak da radę to wlecę :] Pozdrooo!
Nawet na rowerze możesz przyjechac:)
maciekm88 jak dotrę do 15:30 do Kępna to możemy razem lecieć, ewentualnie jakbym nie zdążył to spotkamy się w Ostrzeszowie ;)