tak jak kolega wyzej pisze, tylko odwrotnie. z Malym sie nie sklada, z bułą sie składa ;)
Printable View
tak jak kolega wyzej pisze, tylko odwrotnie. z Malym sie nie sklada, z bułą sie składa ;)
Moja ma tunel na narty, ale się nie składa. W UK jest wersja Turismo i Lusso moja jest Turismo
Lusso - wersja bogatsza
Turismo - troche uboższa tj. brak skór i czujników światła i deszczu (nie wiem czy czujniki parkowania były w Lusso)
---------- Post added at 21:46 ---------- Previous post was at 21:38 ----------
Wolę limuzynę:), ale wtedy potrzebowałem przewieść większy ładunek i ZONK...
Nie mieszaj, bo jest dokładnie odwrotnie kolego - tak jak pisze jahu;)
Ja mam mały podłokietnik ze schowkiem (wersja Progression z m.in. opcją w postaci skórzanej tapicerki i rolety przeciwsłonecznej tylnej szyby) i kanapa się składa - natomiast z "bułą", tj. grubym podłokietnikiem, kanapa nie składa się;)
Wszystko zależy od wersji wyposażenia lub zamówionej przy zakupie opcji.
Kolega ma A4 z 2001 roku (sedan) w fabrycznym pakiecie S-Line i kanapa niestety się nie składa...
nic mnie nie irytuje, wszystko mnie cieszy, mam takie auto jakie chce....
co do minusów - na codzień w kabinie najbardziej odczuwam niedostatek pojemności schowków - w poprzednim aucie , Jeepie - podłokietnik mieśćił czteropak browca, a w alfie ledwo dokumenty się mieszczą...
brakuje mi tez regulacji przedniej części siedziska, ale to już poprzedni właściciel przyoszczędził...
Plusy:
-rewelacyjna i trwała skórzana tapicerka
-jakośc materiałów
-trakcja - jeszcze nie udało mi sie wprowadzic auta w poślizg, pomimo sliskości na drogach...auto jeździ jak przyklejone do drogi...
-o wyglądzie już nie wspomne - nie potrafie odejśc od auta nie oglądając się na nie...