-
Omen mówisz ze seria ci lepiej gra ?
To co masz w tej serii ?
Takie pitolenie o szopenie.
Już kiedyś była dyskusja. BOSE gra dobrze/ przez bardzo dobrze. Ma fajnie zestrojone dzwieki i wszystko bardzo ładnie słychac.
Nie ma zupełnego porównania do serii - która pierdzi a nie gra.
W seri nie ma ani basu ani wysokich tonów - przypomina mi bardziej stare ople i fordy niż audio w samochodzie tej klasy.
-
A tak w ogóle to patrzyłeś na te linki co ci wysłałem???
-
co wy pier... o tych radiach :) seria gra dobrze a bose bardzo dobrze sa wysokie tony niskie loudnes on i gra ok chyba ze macie cos spe... :) dramatycnzie to graja radia w renowkach
zwlaszcza ze bose dziala na hi level po radyku czyli calosc jest podbijana po wyjsciu czyli skoro bose gra dobrze znaczy ze powieksza siłe radia ...
-
ojciec ma BOSE w GT, ja mam serie w 147 i mi seria tak nie szumi jak BOSE w GT. ;)
dla mnie to znaczna różnica.
nie jestem audiofilem ale różnica jest i to znacząca.
-
to cos musi byc spier.... bo wlasnie pewnie problem lezy gdzies w podlaczeniu na hi level
poza tym jako uzytkowink bose w thesisie i JBL w moim 607 stwierdzam ze seria gra dobe w 147 az bylem zaskoczony bo w moim 2 aucie - velsatisie seria gra jak stado komurek
-
BOSE nigdy nie było super hiper wiec nie ma się co podniecać.. szczególnie, że BOSE to jakieś nonamowe głośniki nigdy nie sygnowane logiem BOSE.
-
1 załącznik(i)
to chyba Ci zamienili w takim razie jak masz nie podpisane Załącznik 44212
-
na forum jest obszerny temat o BOSE i wielu forumowiczów potwierdziło to co wyżej napisałem.
-
taki sam zestaw jest w lybrze i dziala tez super tak samo jak w thesisie wiec musi byc cos uszkodzone skoro niektorym gra zle
-
Dokładnie - temat jest - tylko kto sie tam wypowiada ? 3/4 osób które nigdy bose nie miało.
Nie ma co sie podniecać dziadowską serią którą AR sie zupełnie nie popisała.
Pojeździj sobie ze sprawnym BOSE a pozniej gadaj ze cos nie jest do kitu.
Każdy głosnik jest opisany przez BOSE - wiec kolejna wtopa. Do tego w BOSE masz suba - w serii nie